Hej Mister Oduck....nie jest tak krytycznie jak mówisz. Ja jestem użytkownikiem interface i control surface w jednym czyli Tascam FW1082 pod Sonar 6 i nie mam z nim żadnego problemu, poza jednym....nie działa fukcja touch sensitivity na suwakach. Reszta bez zastrzeżeń funkcjonuje sprawnie i bez zwisów i na dodatek dużo lepiej niż wcześniej pod Cubase SL3
.....nie byłbym obiektywny gdyby nie jeden brud...upierdliwy.....jeśli kończąć robotę zostawię aktywny zewnętrzy zegar (np. SDIF z BOSS'a GT-8 podpięty pod FW1082 i wyłaczę komputer to na bank po starcie Sonar gubi jeden z portów MIDI control.....a wtedy robi się smród bo próba aktywowania tego portu zawsze kończy się zwisem na niebiesko......ale nie jestem pewny co tu jest winne Sonar czy Tascam. Na razie gromadzę materiał "badawczy" a potem uderzę do TechSuppotu obu firm...
pozdrowiska
Tascam US-2400 i Sonar v3.1.1
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Re: Tascam US-2400 i Sonar v3.1.1
... Bardzo mi przykro, ze masz problem z ta mysza, szczerze wspolczuje.
Tak lepiej?
Dobmatt napisal, ze problem zostal opisany i rozwiazany. tylko trzeba skorzystac z wyszukiwarki...
...
jestes beznadziejny.
wiem co napisal dobmatt
ja juz poisalem ze suzkalem w wyszukiwarce i to dlugo...
wpisujac na wszystkie mozliwe sposoby zapytanie.
i nic nie znalazem...
szukam osoby ktora wie gdzie jest ten post.
ty nie wiesz wiec sie nie odzywaj
Tak lepiej?
Dobmatt napisal, ze problem zostal opisany i rozwiazany. tylko trzeba skorzystac z wyszukiwarki...
...
jestes beznadziejny.
wiem co napisal dobmatt
ja juz poisalem ze suzkalem w wyszukiwarce i to dlugo...
wpisujac na wszystkie mozliwe sposoby zapytanie.
i nic nie znalazem...
szukam osoby ktora wie gdzie jest ten post.
ty nie wiesz wiec sie nie odzywaj
Jestem w trakcie odbudowy studia