ASIO kontra MME w RME
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:11 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Re: ASIO kontra MME w RME
Oczywiscie ze sie da ,w kazdy MOTU ... bez zadnego problemu .. w tym samym czasie . Korzystam z Logic , W-M- Player i zeby było smiesznie odpaliłem Wavelab- ten ostatni troche popiarduje , ale idzie ...:)
Motu kochani MOTU ...
no tak, budżetowe klocki typu MOTU może chodzą ale to nie jest rozwiązanie. :) :) ):
Posłuchaj kiedyś jak brzmi MYTEK to Ci kopara opadnie :) klasa apogee.
Jego cena nie bierze się gwiazdki.
ni...
Kolega mnie rozbawił heheheh poszukaj w wyszukiwarce ktos robił porownania Apogee Rosetta ... i wyszło raczej srednio ,
Buzdetowe :) dobre ..
Co do RME- widocznie nie jest az TAk Och i Ach , skoro ma ograniczenia :)
widze ze kolega chyba nie do konca wie co oznacza dobry przetwornik ... W obecnej erze , niema juz tak zanczaco słyszalnych róznic miedzy przetwornikami aby miało cos komus opadac :) wiekszosc firm wykorzystuje te same klocki , ... owszem sam tor Audio moze sie róznic .ale i tak twoje stwierdzenie jest raczej smieszne , tak na prawde aby usłyszec "owe róznice od ktorych cos ma opaść " nalezy sie czesto gesto MOCNO wsłuchiwac ...
a czasami po porstu TYCH róznic nie słychac na pierwszy rżut ucha ... Przez około rok czau mielismy w studio UA 2192 przetworik A/D ... sprzedałem to poniewaz efekt "" opadnietej koparki "" by tak mały ze te utopione 9000 zł uwazałem za stracone ... na szczescie trafił sie ktos kto odkupił od nas ten przetwornki :)
Motu kochani MOTU ...
no tak, budżetowe klocki typu MOTU może chodzą ale to nie jest rozwiązanie. :) :) ):
Posłuchaj kiedyś jak brzmi MYTEK to Ci kopara opadnie :) klasa apogee.
Jego cena nie bierze się gwiazdki.
ni...
Kolega mnie rozbawił heheheh poszukaj w wyszukiwarce ktos robił porownania Apogee Rosetta ... i wyszło raczej srednio ,
Buzdetowe :) dobre ..
Co do RME- widocznie nie jest az TAk Och i Ach , skoro ma ograniczenia :)
widze ze kolega chyba nie do konca wie co oznacza dobry przetwornik ... W obecnej erze , niema juz tak zanczaco słyszalnych róznic miedzy przetwornikami aby miało cos komus opadac :) wiekszosc firm wykorzystuje te same klocki , ... owszem sam tor Audio moze sie róznic .ale i tak twoje stwierdzenie jest raczej smieszne , tak na prawde aby usłyszec "owe róznice od ktorych cos ma opaść " nalezy sie czesto gesto MOCNO wsłuchiwac ...

Tak czy siak nie rozumiem też, że przeogromna większość realizatorów i producentów narzeka że MOTU to totalne g... i sieje górą i absolutnie nie.
To też tak nie jest do końca - nie ma źle..
A co do UA :) :) to polceam preampy, są doskonałe :) :) :)
pozd
UNIQUE...
Zenada -- jaka to przeogromna wiekszosc... moze jakies przykłady ...
nieche mi sie tch bzdur kmentowac !!!
dzieki ze mi cos polecasz
ale korzystakm z AVALON 737
moge sie zgodzic ze RME brzmi bardziej selektywnie , ale z drugiej strony słyszałem takze wypowiedz ZE BARDZO CYFROWO ostro i nieprzyjemnie . Zrsezta miałem okazje pracowac na Fireface 800 jakos specjalnie wielkiej róznicy nie zauwazyłem .
To też tak nie jest do końca - nie ma źle..
A co do UA :) :) to polceam preampy, są doskonałe :) :) :)
pozd
UNIQUE...
Zenada -- jaka to przeogromna wiekszosc... moze jakies przykłady ...
nieche mi sie tch bzdur kmentowac !!!
dzieki ze mi cos polecasz

moge sie zgodzic ze RME brzmi bardziej selektywnie , ale z drugiej strony słyszałem takze wypowiedz ZE BARDZO CYFROWO ostro i nieprzyjemnie . Zrsezta miałem okazje pracowac na Fireface 800 jakos specjalnie wielkiej róznicy nie zauwazyłem .
Jeśli używasz DA Mytek to zapomnij o winampie... Zakładam, ze odsłuch też masz tej klasy.
Pozdro,
Raff.
MYTEK, RME HDSP9652, ADAM AUDIO, CHANDLER LIMITED, GT... DLATEGO NIE UŻYWAM WINAMPÓW...
Pozdro,
Raff.
MYTEK, RME HDSP9652, ADAM AUDIO, CHANDLER LIMITED, GT... DLATEGO NIE UŻYWAM WINAMPÓW...
ROWEREK Z WIATRAKIEM NA DRUCIKU, PISTOLET NA WODĘ Z POMPKĄ, RESORAK CZERWONY, LIZAK DUŻY OKRĄGŁY, SŁOŃ W KARAFCE
Spotkajmy się kiedyś to porównamy
[addsig]
Spotkajmy się kiedyś to porównamy

[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>