Dobry Reverb
Witam! Chodzi mi o dobry reverb! nie jakiś plastikowy, który zżera ostro proc czyli najprościej: wydajny, mało zajmujący procka i w wersji VST freeware lub shareware albo płatny. Pozdrawiam! ;]
Hmmm... sam o sobie pisać nie umiem, ale może z czasem ktoś za mnie coś napisze ;p
Re: Dobry Reverb
Platny czy nie - tylko SIR. W platnej wersji Waves IR albo podobne. Ile zzera? No, ile musi 

...Platny czy nie - tylko SIR. W platnej wersji Waves IR albo podobne. Ile zzera? No, ile musi
...
Waves IR , Alitverb 5 lub 6 , WizooVerb 2

AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
......Platny czy nie - tylko SIR. W platnej wersji Waves IR albo podobne. Ile zzera? No, ile musi
...
...
A co z CSR IK Multimedia, czy ktoś to ma i może coś napisać??

...
A co z CSR IK Multimedia, czy ktoś to ma i może coś napisać??
Szukam książki Dźwięk w filmie - Małgorzata Przedpełska-Bieniek.Kupie,pożyczę,zapłacę za przesyłkę)
chyba ze polecisz w zewnętrzne urzadzenie nie plug
więcej roboty jest przy zgraniu ale się sprawdza dość
szczegolnie jesli chodzi o reverb właśnie
więcej roboty jest przy zgraniu ale się sprawdza dość
szczegolnie jesli chodzi o reverb właśnie
A co z CSR IK Multimedia, czy ktoś to ma i może coś napisać??...
Ja moge :)
CSR jest swietny. Najwyzszy poziom brzmienia.
To jest wtyczka o brzmieniu poglosow cyfrowych.
Czyli zadnych katedr itd. tylko brzmienie starego dobrego Lexicona :) Bardzo mi przypadla do gustu.
Warto zainwestowac, a przynajmniej przetestowac :) ... (tylko ...eee... chyba nie ma demo bo to jest z kluczem usb...)
Ja moge :)
Czyli zadnych katedr itd. tylko brzmienie starego dobrego Lexicona :) Bardzo mi przypadla do gustu.
Warto zainwestowac, a przynajmniej przetestowac :) ... (tylko ...eee... chyba nie ma demo bo to jest z kluczem usb...)

http://www.superstereo.pl
Hmmm... o gustach sie nie dyskutuje, ale z czym to porownywales? Mam CSR Plate i "najwyzszego poziomu brzmienia" tam jakos nie zauwazam - w zasadzie go nie uzywam, majac chocby IR-L czy inne poglosy impulsowe... Jedyna zaleta "tradycyjnych" poglosow jest mozliwosc ksztaltowania brzmienia, co w impulsowych zawsze konczy sie mniejsza lub wieksza porazka, ale z drugiej strony jak impuls jest dobry, to po co kombinowac?
Hmmm... o gustach sie nie dyskutuje, ale z czym to porownywales? Mam CSR Plate i "najwyzszego poziomu brzmienia" tam jakos nie zauwazam - w zasadzie go nie uzywam, majac chocby IR-L czy inne poglosy impulsowe... Jedyna zaleta "tradycyjnych" poglosow jest mozliwosc ksztaltowania brzmienia, co w impulsowych zawsze konczy sie mniejsza lub wieksza porazka, ale z drugiej strony jak impuls jest dobry, to po co kombinowac?

Mam CSR Plate i "najwyzszego poziomu brzmienia" tam jakos nie zauwazam
...jak impuls jest dobry, to po co kombinowac?
...
Skoro masz tylko wersje CSR Plate to jak mozesz mowic o reszcie?
Dobry impuls to jest to
...jak impuls jest dobry, to po co kombinowac?

Skoro masz tylko wersje CSR Plate to jak mozesz mowic o reszcie?

Dobry impuls to jest to

http://www.superstereo.pl
Tylko TC REVERB + Lexicon VERB.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
...Tylko TC REVERB + Lexicon VERB.
Pozdrawiam....
troszki drogie.....
Pozdrawiam....
troszki drogie.....