...... znalazłem już łatwiejszy sposób.
... i nikomu nie powiem, o!...
nie jest tak, że nikomu nie powiem...
a nie mówię, bo nikt nie pyta:P
ale jeśli już bardzo ktoś chce się dowiedzieć to tak:
trzeba wejść w okno audio (numpad 4), zaznaczyć ścieżkę audio i z paska wybrać "audio file" opcja "move file(s)". Reszta już chyba jasna (wybrać katalog i ok).
Pozdrawiam!
Logic PC i ścieżki
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]
Re: Logic PC i ścieżki
Sposób podany przez Bartch jest równie dobry o ile nie lepszy.
Po znalezieniu wave przez logica wystarczy zrobić save i już przy kazdorazowym odpaleniu tej sesji logic niebedzie szukal wave.
A wogule to szkoda że w logic niema takiego zażadzania plikami jak w cubase.No ale logic dlamnie i tak jest NR1
Po znalezieniu wave przez logica wystarczy zrobić save i już przy kazdorazowym odpaleniu tej sesji logic niebedzie szukal wave.
A wogule to szkoda że w logic niema takiego zażadzania plikami jak w cubase.No ale logic dlamnie i tak jest NR1
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
..
A wogule to szkoda że w logic niema takiego zażadzania plikami jak w cubase.No ale logic dlamnie i tak jest NR1...
Nie wiem jak w wersi 6 ale w 7 jest już opcja Consolidate Project dzieki której można scalić cały projekt łącznie z próbkami do samplera EXS, odpowiedziami impulsowymi do Space Designera i zamrożonymi śladami. Oprócz tego program śledzi czy danyny ślad jest używany przez inne projekty.
[addsig]
A wogule to szkoda że w logic niema takiego zażadzania plikami jak w cubase.No ale logic dlamnie i tak jest NR1...
Nie wiem jak w wersi 6 ale w 7 jest już opcja Consolidate Project dzieki której można scalić cały projekt łącznie z próbkami do samplera EXS, odpowiedziami impulsowymi do Space Designera i zamrożonymi śladami. Oprócz tego program śledzi czy danyny ślad jest używany przez inne projekty.
[addsig]
MAC G5 / 2GRAM / 2xUAD-1 / UAD-2 / Logic 9 / RME 800 / 2xMOTU HD 896 + 828mkII / HD2 Pro Tools 8 / 2x Lynx Aurora 16 / Audient ASP8024
Narazie musze sie cieszyć logicem na pc
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
...Sposób podany przez Bartch jest równie dobry o ile nie lepszy.
no to przecież po tym jak ja to opisałem też wystarczy zapisać zmiany (jak wszystkie, które tego wymagają) i też Logic o nic się nie będzie pytał, a jest prościej bo robimy to z jego środowiska.
Pozdrawiam!
no to przecież po tym jak ja to opisałem też wystarczy zapisać zmiany (jak wszystkie, które tego wymagają) i też Logic o nic się nie będzie pytał, a jest prościej bo robimy to z jego środowiska.
Pozdrawiam!
[URL]www.orkiestrazegluga.pl[/URL] | [URL]www.dzwiek.org[/URL]