Jaki to syntezator?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
ElvisKing
Re: Jaki to syntezator?

Post autor: ElvisKing » środa 17 sty 2007, 09:37

"lece do empiku" oczko panowie oczko mam inne zasady co do kupowania oryginalnych plyt na wszystkie plyty nie starczylo by mi pieniazkow jeszcze do tego trzeba inwestowac w graty...system moj taki,pozyczam plytke od kumpla lub sciagam z netu (po 24h oczywiscie kasuje :) ).Jesli uznam ze plyta jest na tyle dobra a wydac na nia kaske to ja kupuje,tak bylo w przypadku np NINow oraz Pogodno Lubie miec plytke fizycznie na polce bo mp3 to jednak ulotna wartosc...
UWAGA TEN POST ZOSTAL NAPISANY PO CONAJMNIEJ 2 PIWACH :) !!!

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » środa 17 sty 2007, 15:15

Chyba za słabo jednak szukałeś. Tego typu brzmienia, w ostatnich czasach używane w Trance, rzeczywiście swojeźródło mają w Nord Leadzie; powiem wiecej z tego co czytałem, słyszałem etc niektóre można wyciagnąc tylko na nim. Jeśli chodzi o te z numeru to nie jest one czymś nadzwyczajnym bo wystarczy załadować Blue i znajdziesz tam takie zbliżone brzmienie (zrealziowane na Sine) już na pierwsze stronie z presetami a jest tego na pewno więcej.W tym numerze można jestdodatkowo trochę zabawy z Lfo i reso.

KYMY

Post autor: KYMY » środa 17 sty 2007, 21:20

...Chyba za słabo jednak szukałeś. Tego typu brzmienia, w ostatnich czasach używane w Trance, rzeczywiście swojeźródło mają w Nord Leadzie; powiem wiecej z tego co czytałem, słyszałem etc niektóre można wyciagnąc tylko na nim.

Nie wierz w bajki, że jakieś brzmienie można zrobić tylko na czymś tam.

Awatar użytkownika
Mruczasss

Post autor: Mruczasss » piątek 09 lut 2007, 16:11

...Chyba za słabo jednak szukałeś. Tego typu brzmienia, w ostatnich czasach używane w Trance, rzeczywiście swojeźródło mają w Nord Leadzie; powiem wiecej z tego co czytałem, słyszałem etc niektóre można wyciagnąc tylko na nim. Jeśli chodzi o te z numeru to nie jest one czymś nadzwyczajnym bo wystarczy załadować Blue i znajdziesz tam takie zbliżone brzmienie (zrealziowane na Sine) już na pierwsze stronie z presetami a jest tego na pewno więcej.W tym numerze można jestdodatkowo trochę zabawy z Lfo i reso....
w blue matrixie brakuje mi jedynie sterowania dzwiekow z midi. Niewygodny jest ten sekwencer tam...
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » piątek 09 lut 2007, 18:22

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:20 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » piątek 09 lut 2007, 18:31

Post został usunięty.
[Użytkownik usunął konto]

ODPOWIEDZ