Czy to forum schodzi na psy?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
grembo
Re: Czy to forum schodzi na psy?

Post autor: grembo » poniedziałek 15 sty 2007, 11:07

Pisalem o zmianach w wyszukiwarce forum

-mozliwosc poszukiwania FRAZ
-mozliwosc szukania BEZ Słówa X

abproject

Post autor: abproject » poniedziałek 15 sty 2007, 12:24

...Pisalem o zmianach w wyszukiwarce forum

-mozliwosc poszukiwania FRAZ
-mozliwosc szukania BEZ Słówa X...

A mozliwosc dodawania zdjec w oknach ? Wiekszosc linkow jest ładowane na yousend, poimijajac transfer jaki jest ostatnio na tym serwerze zawsze jest limit 100 sciagniec... i po kilku godzinach linki sa juz nieaktywne. Zdaje sobie sprawe ile zajmuja juz zgromadzone dane na serwerze Eis...ale wkoncu to jest najwiekszy i najpopularniejszy magazyn dla muzykow w Polsce. Gdyby byl jakis konkretny serwer moglby powstac dizał np. " Nasze produkcje" ...

Zastanawiam sie czy ten "szablon" na jakim jest postawiona EiS jest taki trudny do edycji ? albo po prostu nasz Admin nie ma czasu badz umiejetnosci na tego typu kosmetyke.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » poniedziałek 15 sty 2007, 13:10

Gdyby byl jakis konkretny serwer moglby powstac dizał np. " Nasze produkcje" ...

Masz na myśli uploading wypocin userów (tych chętnych) w postaci mp3

Trzeba by chyba Owsiaka prosić o dogrywkę na rzecz EiS...

Zastanawiam sie czy ten "szablon" na jakim jest postawiona EiS jest taki trudny do edycji ? albo po prostu nasz Admin nie ma czasu badz umiejetnosci na tego typu kosmetyke....

Admin to nie koniecznie webmaster i nie musi mieć ani czasu ani umiejętności na to. Edytować się da... Mnie się specyfika tego forum podoba, jest bardzo oryginalne i nie pozwala "rozpuścić" użytkowników rozpuszczalnych... Tylko ilość tematów na głównej stronie bym zwiększył o 100%.[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » poniedziałek 15 sty 2007, 13:41

... Tylko ilość tematów na głównej stronie bym zwiększył o 100%....
Ja juz o tym pisalem kilka lat temu, dodali pare pozycji,a le dalej wydaje mi sie za malo.

Awatar użytkownika
oneman

Post autor: oneman » poniedziałek 15 sty 2007, 16:40

...... Tylko ilość tematów na głównej stronie bym zwiększył o 100%....
Ja juz o tym pisalem kilka lat temu, dodali pare pozycji,a le dalej wydaje mi sie za malo. ...
Racja, jestem tu od dobrych kilku lat i daje sie zauwazyc spadek formy z roku na rok.
Mam wrazenie, ze Estrada i Studio nie przyklada sie do forum, traktuje je po macoszemu. Ile juz razy prosilismy sie o przearanzowanie forum, o zaaplikowanie dobrej, konkretnej wyszukiwarki - ta co jest obecnie pokazuje co jej sie zywnie podoba i nie dziwi mnie, ze malo osob z niej korzysta.
Te forum jest po prostu archaiczne i nie pasuje do obecnych wymagan. Nie widze powodu by nie pozwolic na wklejanie zdjec, nie widze powodu by uparcie trzymac sie starej formy graficznej - prosze zerknac na fora konkurencyjne. Estrada jest daleko w tyle i jesli Redakcja nic nie zrobi by unowoczesnic serwis to bedzie sie obserwowalo odplyw klientow.
Nie nalezy zapominac, ze forum jest dla nas a nie my dla forum. To my jestesmy klientami (i mamy prawo wymagac), o ktorych powinno sie dbac.

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » poniedziałek 15 sty 2007, 16:46

...Nie nalezy zapominac, ze forum jest dla nas a nie my dla forum. To my jestesmy klientami (i mamy prawo wymagac), o ktorych powinno sie dbac....

Co to za złe wlazło na forum, że psy tak głośno od wczoraj szczekają
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
Bomber

Post autor: Bomber » poniedziałek 15 sty 2007, 17:16

......Nie nalezy zapominac, ze forum jest dla nas a nie my dla forum. To my jestesmy klientami (i mamy prawo wymagac), o ktorych powinno sie dbac....

Co to za złe wlazło na forum, że psy tak głośno od wczoraj szczekają
...
Przykro mi Perceli, ale twoja wypowiedź jest trochę nielogiczna. A kolega powyżej ma całkowitą racje. I tyle. Rynek wymaga ciągłego udoskonalania i jeśli go brak to nawet najbardziej wytrwali w końcu się przeniosą... do konkurencji i tu jest problem

Awatar użytkownika
tigergold

Post autor: tigergold » poniedziałek 15 sty 2007, 17:25

Obraz może być artystyczną formą wypowiedzi.

Jeśli linki do utworów nie są kasowane, to dlaczego do obrazów są? Przecież nie wysłałem grafiki na serwer EiS, to tylko link, więc proszę się go nie bać.
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>

Awatar użytkownika
preceli

Post autor: preceli » poniedziałek 15 sty 2007, 17:32

...Obraz może być artystyczną formą wypowiedzi...

Pieeeękne
Ciekawe co powiesz jak ze 30 nieprzytomnych userów odpowie na Twój post nie tnąc go w odpowiedzi
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » poniedziałek 15 sty 2007, 17:35

......Obraz może być artystyczną formą wypowiedzi...

Pieeeękne
Ciekawe co powiesz jak ze 30 nieprzytomnych userów odpowie na Twój post nie tnąc go w odpowiedzi
...
Hehe, zrobic darmowy kurs podstaw html'a na łamach EIS Online!

ODPOWIEDZ