Czy to forum schodzi na psy?

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
grembo
Re: Czy to forum schodzi na psy?

Post autor: grembo » niedziela 14 sty 2007, 03:01

za zimno :)

mam na warsztacie Komedę ktorego to mam zrobic nowoczesnie

jungle-waltz , to siedze i nic nie wiem - - -

bo jak zrobic gdy sesja w 112bpm jungle perke :) a do tego kawalek modalny i duzo musi sie jeszcze na niej dziac zeby ludzie nie posneli :)

totez medytuje

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » niedziela 14 sty 2007, 03:09

wlasnie zauwazylem ze mi w Izotope Vinyl, jak sie dotknie myszka srubek odpada panel przedni i pokazuje sie wnetrze....adaptera?

chyba pora spac

Sprawdzcie - bo jesli mam zwidy, to wale caly ten sprzet i wracam z gitarka do live!

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » niedziela 14 sty 2007, 03:18

A mi w Izotope poodpadały gałki od potencjometrów! Taką to lipe teraz robią!
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » niedziela 14 sty 2007, 03:18

...wlasnie zauwazylem ze mi w Izotope Vinyl, jak sie dotknie myszka srubek odpada panel przedni i pokazuje sie wnetrze....adaptera?

tak bylo zawsze w tej wtyczce ;)
tyle ze to raczej nie adapter, bo te nie maja cyfrowych kosci :)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » niedziela 14 sty 2007, 03:20

cyfrowe kości na forum ktore schodzi na psy, odpadajace panele we wtyczkach - DOŚĆ!

maroonyo

Post autor: maroonyo » niedziela 14 sty 2007, 04:07

Witam,
osobiscie jestem tutaj juz jakis czas . Chociaz nie zabieram zbyt wiele glosu ( czytaj: nie zadaje zbyt wielu pytan :) ) to jednak otwieram codziennie te strony jak poranna prase ( w zasadzie wieczorna :) ) i przegladam jakies 80 % postow . I pomimo pewnej monotonnosci tutaj panujacej bede pewnie wchodzil i czytal az ostatni post sie nie ukaze . Jest to przeciez znakomita skarbnica wiedzy , a ze czasami skarbnica dublowana , no coz , swiadczy to jedynie o tym ze coraz wiecej nowych uzytkownikow pragnie spelnic sie muzycznie . Natomiast mniejsza czasami aktywnosc ojcow-tworcow tegoz jedynego w polskim jezyku , takiego miejsca , swiadczy o ich "teraz wlasnie" muzycznym spelnianiu sie w swoich perfeckyjnie dobranych sprzetowo zakamarkach . I tego wam wszystkim serdecznie zycze .
FORUM RULEZZZZZZZ !!!!!!

Awatar użytkownika
Boleek

Post autor: Boleek » niedziela 14 sty 2007, 09:59

Szykuje mały test kompresorów symulujących "SSL BUS Compressor " będą tam pliki ktore mozna bedzie słuchac i oceniac , doszedłm do wniosku ze podłacze takze pod ten test UAD-1 UREI 1176 , chociaz to nie bus kompresor ale zachowuje sie ładnie , TL Audio C1 , oraz ART VLA - bardzo ciekawa propozycja ... Zreszta tutaj jest strona ktora nie jest jeszcze gotowa ,..... niemam czasu jej skonczyc ... ale moze w tym tygodniu znajde chwile

http://www.republika.pl/testssl/...
Super sprawa , osobiscie jestem bardzo Ciekawy jakie sa róznice miedzy tymi zabawkami ! :)

Awatar użytkownika
Orbit

Post autor: Orbit » niedziela 14 sty 2007, 10:38

...
Szykuje mały test kompresorów symulujących "SSL BUS Compressor " będą tam pliki ktore mozna bedzie słuchac i oceniac , doszedłm do wniosku ze podłacze takze pod ten test UAD-1 UREI 1176 , chociaz to nie bus kompresor ale zachowuje sie ładnie , TL Audio C1 , oraz ART VLA - bardzo ciekawa propozycja ... Zreszta tutaj jest strona ktora nie jest jeszcze gotowa ,..... niemam czasu jej skonczyc ... ale moze w tym tygodniu znajde chwile

http://www.republika.pl/testssl/
Fakt to forum moze nie schodzi na psy , ale traci na znaczeniu , jeszcze jakis czas temu pojawiały sie Ciekawe tematy czy dyskusje , obecnie sytuacja zawęza sie do kilku watków ktore są powielane , totalna stagnacja .

Master kiedy dokończysz swój test ? jak mój poprzednik jestem bardzo ciekawy rezultatów .

Awatar użytkownika
Artysta

Post autor: Artysta » niedziela 14 sty 2007, 12:39

Ja też mam wrażenie, że nie jest najlepiej jesłi chodzi o pomoc tym początkującym. Jasne można wykpić się odpowiedzią, że włącz sobie google albo wpisz w google to czy tamto tylko:

a) Nie każdy zna język zachodni gdzie często linki w googlu wskazują właśnie strony zagraniczne.

b) Czas poświecony na wpisanie odpowiedzi typu uruchom gogole można poświęcić na odpowiedź

c) Nic by się nie stało gdyby ES rozbudowało swoją strone i pomniejszyło dział płatnych artykułów kosztem fajnego działu dla nowicjuszy. Przerodzić się w taki naprawde portal o muzyce a nie jedynie archiwum artykułów za SMS'a

O i tyle...
Gdyby muzyka nie istniała to bym ją sobie wymyślił...

Awatar użytkownika
Atselom

Post autor: Atselom » niedziela 14 sty 2007, 20:13

......

http://www.republika.pl/testssl/
Fakt to forum moze nie schodzi na psy , ale traci na znaczeniu , jeszcze jakis czas temu pojawiały sie Ciekawe tematy czy dyskusje , obecnie sytuacja zawęza sie do kilku watków ktore są powielane , totalna stagnacja .

Master kiedy dokończysz swój test ? jak mój poprzednik jestem bardzo ciekawy rezultatów ....
Tutaj wiecej jest tych ciekawych :)

ODPOWIEDZ