Czy to forum schodzi na psy?
Przecież od kilkunastu miesięcy czytam same denne posty no może poza kilkoma z których można coś ciekawego się dowiedzieć im dłużej to trwa tym coraz częściej pojawiają się posty nie wnoszące nic ciekawego , czy naprawdę ludzie z tego forum którzy coś wiedza pozamykali się na dobre , lub ograniczają się tylko do krytyki.Może warto było by coś zmienić ? Może uruchomić chata ? może stworzyć dział trików i ciekawostek z każdego DAW ? Jak tak dalej będzie to forum będzie martwe.
Re: Czy to forum schodzi na psy?
Będzie żywe... tylko co to za życie...
Huhu! Hehe! Hihi! Haha!
[addsig]
Huhu! Hehe! Hihi! Haha!

[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
bo ludzie sa leniwi ,nie potrafia skorzystac z google - gdzie w 5 sekund masz odpowiedz na wiekszosc pytan i nie potrafia czytac......rzucaja sie na cos nawet nie myslac ze kazdy sprzet czy program ma instrukcje a do tego ich wiedza jest tak znikoma ze maja klopot nawet z instalacja......
nie ma sie co dziwic ze jest coraz gorzej
nie ma sie co dziwic ze jest coraz gorzej
...Przecież od kilkunastu miesięcy czytam same denne posty no może poza kilkoma z których można coś ciekawego się dowiedzieć im dłużej to trwa tym coraz częściej pojawiają się posty nie wnoszące nic ciekawego , czy naprawdę ludzie z tego forum którzy coś wiedza pozamykali się na dobre , lub ograniczają się tylko do krytyki.Może warto było by coś zmienić ? Może uruchomić chata ? może stworzyć dział trików i ciekawostek z każdego DAW ? Jak tak dalej będzie to forum będzie martwe....
jakis czas temu chciałem zacząc temat . Pt. "DLACZEGO TO FORUM JEST TAKIE NUDNE " ale pomyslalem sobie zaraz mi ktos nawsadza , wiec darowałem ...
Ale szykuję ciekawy temat "TEST Wtyczkowych KOMPRESORÓW SSL " Duende, Waves , Liquid-MIX , URS 1980 .... do tego jeszcze dojdzie UAD-1 , i pare hardwerów , bedzie mozna słuchac i opiniowac ...
jakis czas temu chciałem zacząc temat . Pt. "DLACZEGO TO FORUM JEST TAKIE NUDNE " ale pomyslalem sobie zaraz mi ktos nawsadza , wiec darowałem ...
Ale szykuję ciekawy temat "TEST Wtyczkowych KOMPRESORÓW SSL " Duende, Waves , Liquid-MIX , URS 1980 .... do tego jeszcze dojdzie UAD-1 , i pare hardwerów , bedzie mozna słuchac i opiniowac ...
Dodam jeszcze ze CHAT ... byłby Super !!!!
Ale szykuję ciekawy temat "TEST Wtyczkowych KOMPRESORÓW SSL " Duende, Waves , Liquid-MIX , URS 1980 .... do tego jeszcze dojdzie UAD-1 , i pare hardwerów , bedzie mozna słuchac i opiniowac ... ...
Nie jestem tutaj długo ale rzeczywiscie mase tematów wałkuje sie w koło , Jaki to bedzie Test ? możesz cos powiedzieć wiecej ?
Nie jestem tutaj długo ale rzeczywiscie mase tematów wałkuje sie w koło , Jaki to bedzie Test ? możesz cos powiedzieć wiecej ?
Nie jestem tutaj długo ale rzeczywiscie mase tematów wałkuje sie w koło , Jaki to bedzie Test ? możesz cos powiedzieć wiecej ?...
Szykuje mały test kompresorów symulujących "SSL BUS Compressor " będą tam pliki ktore mozna bedzie słuchac i oceniac , doszedłm do wniosku ze podłacze takze pod ten test UAD-1 UREI 1176 , chociaz to nie bus kompresor ale zachowuje sie ładnie , TL Audio C1 , oraz ART VLA - bardzo ciekawa propozycja ... Zreszta tutaj jest strona ktora nie jest jeszcze gotowa ,..... niemam czasu jej skonczyc ... ale moze w tym tygodniu znajde chwile
http://www.republika.pl/testssl/
Mnie się wydaje ze poprostu chwilowo ludzie ktorzy mają coś do opowiedzenia akurat są zajęci (nagrywają w końcu w zimie powinno się robić nagrania, pełnia sezonu) I właściwie pozostali początkujący, myślę że powinien być dział "nagraniowy żłobek" i może tam zainstalować wszystkie linki do nnajczęściej poruszanych tematów typu jaki klawisz na wesele a jaka perkusja na pogrzeb. Ktoś kiedyś miał tu pretensje do innego kogoś (nie do mnie żeby było jasne) że ten ktoś kupił sobie coś drogiego i się chwalił, a mnie się wydaje że to dobrze bo możnaby się wiele dowiedziec na temat nowości na które chwilowo nie każdego stać a może zaczne być, coż nam szkodzi pare achów i ochow dla utrudzonego nabywcy w zamian za skarbnicę informacji na temat nowego nabytku, przy okazji można między wierszami wyczytać jak nie wtopić ( jak kolega nabywca) albo wręcz odwrotnie. Tak czy owak tu gdzie mieszkamy raczej słabe są warunki do uprawiania częstego "shopingu" nos czasami lepiej na kwintę zwiesić przy kolejnym padnietym dysku.

hih :)
to nie nasza wina - to producenci sie lenia :) Brak przelomowych konstrukcji, choc jak sie czyta opis producenta to kazda taka jest ... zaklinanie rzeczywistosci
Wciaz te same brzmienia - a jak sie pojawi cos ciekawego (np.Cwejman) to nikt nie pusci pary - bo nieiwlu go slyszalo
Mnie sie wydaje, ze powinnismy albo na koniec, albo na nowy poczatek pojsc wszyscy na wodkę!!!
Mnie brakuje tu tematów producenckich czy muzycznych, zbyt duzo wciaz tych samych pytan (i tak sie dziwie, ze MB chce sie pisac "Wyszukiwarka się kłania")
Jakie sa roznice miedzy nami a np. Gearslutz?
-ich jest wiecej (ang)
-to tylko forum, bez serwisu
-uzytkownicy trzymaja tam pewna dyscypline (low edn)
-nie sa skorzy do awantur
-maja wiecej gratów na rynku
kto ma dalsze pomysly?
moze dojdziemy do wnioskow jakowys :D
to nie nasza wina - to producenci sie lenia :) Brak przelomowych konstrukcji, choc jak sie czyta opis producenta to kazda taka jest ... zaklinanie rzeczywistosci

Wciaz te same brzmienia - a jak sie pojawi cos ciekawego (np.Cwejman) to nikt nie pusci pary - bo nieiwlu go slyszalo
Mnie sie wydaje, ze powinnismy albo na koniec, albo na nowy poczatek pojsc wszyscy na wodkę!!!
Mnie brakuje tu tematów producenckich czy muzycznych, zbyt duzo wciaz tych samych pytan (i tak sie dziwie, ze MB chce sie pisac "Wyszukiwarka się kłania")

Jakie sa roznice miedzy nami a np. Gearslutz?
-ich jest wiecej (ang)
-to tylko forum, bez serwisu
-uzytkownicy trzymaja tam pewna dyscypline (low edn)
-nie sa skorzy do awantur
-maja wiecej gratów na rynku
kto ma dalsze pomysly?
moze dojdziemy do wnioskow jakowys :D
przydał by się też dział "domowy aptekarz "jak walczyć z bezsennością hi hi powszechna choroba w tym zawodzie, Grembo widzę że goscimy razem w wampirskich godzinach, dobrze że mamy zajęcia przy DAW ach zamiast siać strach na mieście