Novation XioSynth - brzmienia

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
mr-hammond
Novation XioSynth - brzmienia

Post autor: mr-hammond » czwartek 11 sty 2007, 15:01

Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego wdzięcznego maleństwa, czy mozliwe jest importowanie brzmien np z v-station bądź serii K, lub A, próbowałem zaimportować brzmienia w postaci sysexów lecz niestety nie powiodło się, owszem te z działu "xio "na stronie novation działają, lecz to tylko banki fabryczne. Jesli ktos dysponuje jakimiś nowymi soundami to prosiłbym o kontakt.

Awatar użytkownika
fabian
Kontakt:

Re: Novation XioSynth - brzmienia

Post autor: fabian » czwartek 11 sty 2007, 15:29

...Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego wdzięcznego maleństwa, czy mozliwe jest importowanie brzmien np z v-station bądź serii K, lub A, próbowałem zaimportować brzmienia w postaci sysexów lecz niestety nie powiodło się, owszem te z działu "xio "na stronie novation działają, lecz to tylko banki fabryczne. Jesli ktos dysponuje jakimiś nowymi soundami to prosiłbym o kontakt.
...
polecam poszperanie na listach yahoogroups zwiazanych z novation - tam czesto userzy udostepniaja konwersje brzmien i bankow z roznych sprzetow..
the Sun Personality

Awatar użytkownika
mr-hammond

Re: Novation XioSynth - brzmienia

Post autor: mr-hammond » czwartek 11 sty 2007, 16:50

polecam poszperanie na listach yahoogroups zwiazanych z novation - tam czesto userzy udostepniaja konwersje brzmien i bankow z roznych sprzetow..
...
Dzieki bardzo niestety tam nie znalazłem, hmm moze zbyt świeży instrument.
Można dokonać wspomnianej konwersji samemu ? Mam pare swoich leadów zrobionych na vstation i chciałbym to przenieść na fizyczny instr. czy to mozliwe ?

ODPOWIEDZ