Mam pytanie....
Jest już najnowsza wersja Cubase z cyferką 4.
A czy można gdzieś kupić starsze wersje?
Na przykład SX3?
Starsze wersje Cubase SX
Re: Starsze wersje Cubase SX
...Mam pytanie....
Na przykład SX3?
...
K O M I S
--
pozdrawiam
j
Na przykład SX3?
...
K O M I S
--
pozdrawiam
j
...Mam pytanie....
Na przykład SX3?
...
Albo tu! http://novamusic.pl/index
Na przykład SX3?
...
Albo tu! http://novamusic.pl/index
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
do Bitrate:
Ty stary to chyba trudny okres przechodzisz albo Steinberga nie lubisz, jakis czas temu pisalem na temat upgradu do SL3 i tez tak "konstruktywnej" odpowiedzi udzieliles, a moze jednak jak dac glos to konkretnie(j)?
przepraszam autora postu za ta dygresyjke, sam szukam starszych upgradow rowiez ale do SE, takze (moze nie finansowo) jedziemy na tym samym dylemato-wuzku :), powodzenia w szukaniu :)
Ty stary to chyba trudny okres przechodzisz albo Steinberga nie lubisz, jakis czas temu pisalem na temat upgradu do SL3 i tez tak "konstruktywnej" odpowiedzi udzieliles, a moze jednak jak dac glos to konkretnie(j)?
przepraszam autora postu za ta dygresyjke, sam szukam starszych upgradow rowiez ale do SE, takze (moze nie finansowo) jedziemy na tym samym dylemato-wuzku :), powodzenia w szukaniu :)
musze zaczac traktowac siebie powazniej
...Mam pytanie....
Na przykład SX3?
...
Podaj swojego emaila, zapewniam ze dużo to ułatwi. albo po prostu napis do mnie na marcin@okg.gdynia.pl
[addsig]
Na przykład SX3?
...
Podaj swojego emaila, zapewniam ze dużo to ułatwi. albo po prostu napis do mnie na marcin@okg.gdynia.pl
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...do Bitrate:
przepraszam autora postu za ta dygresyjke, sam szukam starszych upgradow rowiez ale do SE, takze (moze nie finansowo) jedziemy na tym samym dylemato-wuzku :), powodzenia w szukaniu :)...
Może i stary.
Bardzo lubie Steinberga - mam C4 i kilka innych programow tejze zacnej firmy.
Nie wiem co tu sie rozpisywac - jesli program wychodzi z produkcji to nie jest tak, jak z samochodami - rocznik poprzedni to taniej.
Na pewno nie w przypadku Steinberga.
No dobra, chyba ze komus zostal w magazynie, ale chyba nie w tym kraju, gdzie nikt oprocz dystrybutora nie ma programow w magazynie hheh.
--
zdrowia
przepraszam autora postu za ta dygresyjke, sam szukam starszych upgradow rowiez ale do SE, takze (moze nie finansowo) jedziemy na tym samym dylemato-wuzku :), powodzenia w szukaniu :)...
Może i stary.
Bardzo lubie Steinberga - mam C4 i kilka innych programow tejze zacnej firmy.
Nie wiem co tu sie rozpisywac - jesli program wychodzi z produkcji to nie jest tak, jak z samochodami - rocznik poprzedni to taniej.
Na pewno nie w przypadku Steinberga.
No dobra, chyba ze komus zostal w magazynie, ale chyba nie w tym kraju, gdzie nikt oprocz dystrybutora nie ma programow w magazynie hheh.
--
zdrowia
...
Jeśli to rzeczywiście ułatwi - to proszę oto mój mail: schmaletz@wp.pl