Mam Studio Case I z Cubase SE, w moim prostackim umysle wykombinowalem sobie ze teraz jak juz Cubase 4 jest na rynku, to uda mi sie kupic taniej upgrade do SL3...pisalem do Audiofactory no i dowiedzialem sie, ze przy wejsciu nowej wersji tego softu stare upgrady w dystrybucji szlag trafil... (upgrade do Groove Agent'a 2 jednak jest, dziwne)
to nie ze tego nie rozumiem, ale macie moze jakis pomysl na dotarcie do tych 'starszych' legalnych upgradow (bo takie tylko wchodza w rachube) ? czy juz niestety umarl w butach?
zaznaczam ze mozliwosci SL3 W ZUPELNOSCI na dzisiaj mi odpowiadaja...nadzieja matka glupich, co?
Cubase - upgrade do SL3
musze zaczac traktowac siebie powazniej
Re: Cubase - upgrade do SL3
...Mam Studio Case I z Cubase SE, w moim prostackim umysle wykombinowalem sobie ze teraz jak juz Cubase 4 jest na rynku, to uda mi sie kupic taniej upgrade do SL3...pisalem do Audiofactory no i dowiedzialem sie, ze przy wejsciu nowej wersji tego softu stare upgrady w dystrybucji szlag trafil... (upgrade do Groove Agent'a 2 jednak jest, dziwne)
to nie ze tego nie rozumiem, ale macie moze jakis pomysl na dotarcie do tych 'starszych' legalnych upgradow (bo takie tylko wchodza w rachube) ? czy juz niestety umarl w butach?
zaznaczam ze mozliwosci SL3 W ZUPELNOSCI na dzisiaj mi odpowiadaja...nadzieja matka glupich, co?...
Co jest takiego dziwnego w upgradzie do GA2? Widziales gdzies Groove Agenta3?
Chyba, ze pracujesz w Hamburgu heh.
--
pozdrawiam!
J
zaznaczam ze mozliwosci SL3 W ZUPELNOSCI na dzisiaj mi odpowiadaja...nadzieja matka glupich, co?...
--
pozdrawiam!
J
**** tak, w sklepie wiec tej zlosliwosci nie do konca rozumiem, chodzi mi o to, ze mimo wersji 3 nadal jest upgrade do 2, czego nie ma w opcji Cubase''a...jezeli nie jasno sie wyrazilem
***** nie, nie pracuje "heh"
nie wiem ,czy to wazne, ale twoj post nic nowego oprocz zlosliwosci obawiam sie nie wniosl wiec...
równiez pozdrawiam!
**** tak, w sklepie wiec tej zlosliwosci nie do konca rozumiem, chodzi mi o to, ze mimo wersji 3 nadal jest upgrade do 2, czego nie ma w opcji Cubase''a...jezeli nie jasno sie wyrazilem
***** nie, nie pracuje "heh"
nie wiem ,czy to wazne, ale twoj post nic nowego oprocz zlosliwosci obawiam sie nie wniosl wiec...
równiez pozdrawiam!
musze zaczac traktowac siebie powazniej
równiez pozdrawiam!
Slusznie, zgadzam się z przedmówcą. Tamten post niczego nie wnosi i do ciężkiej anielki - naprawdę po jakiego grzyba wypowiadać się, tylko po to, żeby komuś dosolić.
Sorry, ja nie wypowiem się nt. upgrade'u - ale chciałem tylko zasygnalizować, że co niektórzy odzywają się tylko po to, żeby dać upust swej wrodzonej złośliwości?