na stronie producenta
barwy sa spoko,nie muli i ladnie dziala - co ciekawsze jak masz projekt z hyper1 to 2 bez najmniejszych problemow go zastepuje(nie dzialaja rownolegle)
Steinberg Hypersonic 2
Re: Steinberg Hypersonic 2
No fajnie to brzmi
Ale może ktoś z forumowiczów już robił i publikował aranże zrobione na hypersonic2
Ale może ktoś z forumowiczów już robił i publikował aranże zrobione na hypersonic2
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
ja ostatnio sciągnąłem tutorial jak koleś robi właśnie podkład na tym magicznym programie. I tak:
Cała perkusja to battery a smyki, piano, jakieś FX, pady i inne wszystko z hypersonica 2. Co lepsza koleś jest producentem z NY i robi "bity" dla tamtejszych gwiazd(eczek)
pozdro
Cała perkusja to battery a smyki, piano, jakieś FX, pady i inne wszystko z hypersonica 2. Co lepsza koleś jest producentem z NY i robi "bity" dla tamtejszych gwiazd(eczek)

pozdro
...ja ostatnio sciągnąłem tutorial jak koleś robi właśnie podkład na tym magicznym programie. I tak:
pozdro...
gdzie to scagnałes podaj link

pozdro...
gdzie to scagnałes podaj link
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
no też chętnie bym posłuchał produkcji innych z hs2 a tak nawiasem to podobno fajny instrument
cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter
ja od jakiegos czasu poznaje hs2 i bardzo mi sie podobają brzmiena i praca z programem...
www.psychologium.net
...ja od jakiegos czasu poznaje hs2 i bardzo mi sie podobają brzmiena i praca z programem... ...
to może pochwal się co zrobiłeś na tym hypersonicku baaardzo prosimy - i ratio pewnie też prosi
to może pochwal się co zrobiłeś na tym hypersonicku baaardzo prosimy - i ratio pewnie też prosi

cubase 4 komplete 5 powercore fw samplelord extreme sample conwerter