Chyba jedynka. Caly test nie ma wzmianki, zeby to byla seria 2. Choc ten test wydal mi sie nieco... dziwny... Ja sie nim za bardzo nie sugeruje......
Jak kazdy test w czasopismie, nie mozna na nim polegac do konca ale dobrze pamietac jakie wyniki byly.
A mial ktos okazje z naszych forumowiczow pracowac na krk v8 ? (seria 1)
bo naprawde im dluzej sie zastanawiam nad ich kupnem tym wiecej mam watpliwosci. W koncu wyjdzie tak ze kupie po prostu serie rokit:)
Aramid vs Kevlar
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
Re: Aramid vs Kevlar
Jak kazdy test w czasopismie, nie mozna na nim polegac do konca ale dobrze pamietac jakie wyniki byly.
A mial ktos okazje z naszych forumowiczow pracowac na krk v8 ? (seria 1)
bo naprawde im dluzej sie zastanawiam nad ich kupnem tym wiecej mam watpliwosci. W koncu wyjdzie tak ze kupie po prostu serie rokit:)...
przeciez Master przetłumaczył Ci tekst ... z ktotrgo wynika ze KRK v1 lepiej brzmia, ... NIe qmam
Chyba jedynka. Caly test nie ma wzmianki, zeby to byla seria 2. Choc ten test wydal mi sie nieco... dziwny... Ja sie nim za bardzo nie sugeruje......
Byłem dzisiaj w Empiku i z Ciekawosci zerknołem do Future music , na ostatnij stronie wciaz podaja wyniki Testu Monitorów ,,, Tak Mowa o KRK V8 pierwsza wersja, jest takze zdjecie widac jak wół. KRK V8 stare .
To najwyzszy czas wybrac sie na test odsluchowy :D Dzieki wszystkim za udzial w dyskusji!
zawsze jest najwyższy czas na test odsluchowy

...zawsze jest najwyższy czas na test odsluchowy
...
Hehe no ale to juz z nastawieniem na kupno :)

Hehe no ale to juz z nastawieniem na kupno :)