...Jest to spowodowane złymi sterownikami/uszkodzeniem lub po prostu kartą Creative. Dzieje się to tak, ponieważ sterownik może być uszkodzony, slot w krótym karta ma miejsce ma problemy z przerwaniem.....no a system próbuje wyłączyć uządzenie i ma z tym problemy. Moze sie tez tak dziac przy oprogramowaniu Panda. Kiedyś miałem ten soft i strasznie zamulał zamykanie systemu. Może włączyłeś gdzieś w programie do polepszania wydajności itp., by kasował pliki pamięci wirtualnej przy zamykaniu systemu.
...
Pisalem ze nie podlaczylem sie do sieci i w zwiazku z tym nie mam zadnej Pandy czy iinych z rodziny miskowatych( hehe to zarcik). Ale tak jest, nie mam w na dysku antywira. Creative tez nie, ale wlasnie to chyba bedzie to, kasowanie plikow z pamieci.
Zamykanie systemu - problem!
Re: Zamykanie systemu - problem!
I problem nie ma!!! Kolega Elfuello trafil w dyche. Mala zmanka na zero w rejestrze i jest juz Ok! Wielkie dzieki.
PS: A swoja droga to bezmyslnie sam do tego doprowadzilem.
PS: A swoja droga to bezmyslnie sam do tego doprowadzilem.
Re: Zamykanie systemu - problem!
net framework nie robil mi nigdy zadnego konta.....jak to sie dzieje?
a system roznie - raz odrazu a czasem potrafi sie zamulic na 5 minut jak cos akurat zainstalowalem - szczegolnie na restart musze dlugo czekac...reszta w miare w normie
a system roznie - raz odrazu a czasem potrafi sie zamulic na 5 minut jak cos akurat zainstalowalem - szczegolnie na restart musze dlugo czekac...reszta w miare w normie