...jest w oryginalnych grid edit k to nie ma ? ale powiedzcie jak zinstalować program ten...mały plik bin i co nim robić ?...
U mnie w 2000xl wrzucam go na karte SD i ładuje go jak każdy inny plik np. wav po czym wyskakuje komunikat o aktualizacji systemu.
Akai MPC 2500 - kilka pytań
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
-
Re: Akai MPC 2500 - kilka pytań
dzięki meduz....Pytanie ode mnie: jak zgrywać gotowe projekty już na dysk komputera w postaci wav, każdą ścieżkę odzeilnie lub jako calość..Czy tylko można podpiąć od kompa kablem (nie usb) i wcisnąć play i rejestrować na programie jakimś ?
...dzięki meduz....Pytanie ode mnie: jak zgrywać gotowe projekty już na dysk komputera w postaci wav, każdą ścieżkę odzeilnie lub jako calość..Czy tylko można podpiąć od kompa kablem (nie usb) i wcisnąć play i rejestrować na programie jakimś ?...
Mówimy o mpc2500? Jak tak to zależy wszystko od tego jaką masz kartę dźwiękową i jak potrzebujesz to zgrać. Możesz to puścić jako całość wyjściem głównymi analogowym albo cyfrowym i zgrać jako jeden ślad. Możesz puścić różne sample przez 8 indywidualnych wyjść analogowych i przez mikser wgrać to do komputera na jeden ślad lub jeśli posiadasz tyle wejść w interfejsie audio to każdy na inny track. Możliwości jest wiele...
Mówimy o mpc2500? Jak tak to zależy wszystko od tego jaką masz kartę dźwiękową i jak potrzebujesz to zgrać. Możesz to puścić jako całość wyjściem głównymi analogowym albo cyfrowym i zgrać jako jeden ślad. Możesz puścić różne sample przez 8 indywidualnych wyjść analogowych i przez mikser wgrać to do komputera na jeden ślad lub jeśli posiadasz tyle wejść w interfejsie audio to każdy na inny track. Możliwości jest wiele...

RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
boze drogi......
czlowieku kupujesz sprzet a masz tak banalne problemy ze szok....
www.akaipro.com
sciagnij instrukcje i ja przeczytaj - jest w niej wszystko bo musi byc
czlowieku kupujesz sprzet a masz tak banalne problemy ze szok....
www.akaipro.com
sciagnij instrukcje i ja przeczytaj - jest w niej wszystko bo musi byc
-
zbynia jak zgrac wiedziałem ale sie zastanawiałem czy rócz tych opcji jest jakaś ripowania w gotowe wavy.tyle...nie musisz się tak spinać.