...cutoff (a dokładniej cut-off frequency) i resonance to są nazwy PARAMETRÓW, trudno więc mówić o wtyczce, która będzie realizować te parametry bez zdefiniowania czego one dotyczą. W tym konkretnym przypadku łatwo zgadnąć, że chodzi o filtr, ale to JAKI filtr - to już niewiadomo. Filtrów wtyczkowych realizujących filtry jest cała masa (
TUTAJ dość kompletna lista), ale filtry, które są w samplerze mogą byc inne i akurat dokładnie taka sama wtyczka jak ta, którą artysta (autor pytania) miał na myśli najprawdopodobniej nie istnieje.
...
Wielki sorry że nie wyraziłem się(jak zwykle)precyzyjnie, bo rzeczywiście pod parametr cutoff w samplerze można podstawić wiele filtrów (LP ,LF......)a już napewno kilka... ale mi właśnie chodzi o taki plugin który będzie pracował tak jak cotoff w samplerze... i żeby koniecznie miał sterowanie midi... np. włącz ,wyłącz, zwiękrz, amniejsz itd....
=== Zastosowanie.... zamiast robić mixdown 5 sladów 4 taktowej frazy ,skierowć wyjścia audio na ślad group chanel a na śladzie group chanel zapiąć taki właśnie plugin ....
Ktoś coś na ten temat może mi powiedzieć i pomóc ?
Pozdro....!
[addsig]