Połączenie stacjonarnego PC z laptopem

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Zbynia
Re: Połączenie stacjonarnego PC z laptopem

Post autor: Zbynia » czwartek 07 gru 2006, 22:51

nie powinien....to tylko zmiana procka w dodatku tej samej firmy.....mi sie win nie buntowal po zmianie z durona na athlona....]
tu tez nie powinien...no ale racja zapomnialem ze glupki z ms ostro namieszali....

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » piątek 08 gru 2006, 00:59

...nie powinien....to tylko zmiana procka w dodatku tej samej firmy.....mi sie win nie buntowal po zmianie z durona na athlona....]
tu tez nie powinien...no ale racja zapomnialem ze glupki z ms ostro namieszali.......
Sorry źle napisałem mam procka na AM2.już przeglądam oferty na komputroniku - ceny są dość interesujące choć i tak dopiero po nowym roku będę go zmieniał.

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » piątek 08 gru 2006, 01:02

......nie powinien....to tylko zmiana procka w dodatku tej samej firmy.....mi sie win nie buntowal po zmianie z durona na athlona....]
tu tez nie powinien...no ale racja zapomnialem ze glupki z ms ostro namieszali.......
Sorry źle napisałem mam procka na AM2.już przeglądam oferty na komputroniku - ceny są dość interesujące choć i tak dopiero po nowym roku będę go zmieniał....
No i jak coś to trudno przeinstaluję kolejny raz system(nawet przyt nowym procku to chyba btyłoby jednak wskazane)- jakoś ten jeden tydzień sukcesywnego konfigurowania całego systemu przeżyję

Zbynia

Post autor: Zbynia » piątek 08 gru 2006, 01:47

podejrzewam ze bedzie bez klopotu ale zmiana z 1 rdzenia na 2 moze juz wymagac reinstala.....aha koniecznie rozejrzyj sie za wersja EE x2.....
maja do 65 wat poboru mocy wiec bardzo malo sie grzeja....pamietaj tez o tym ze mozesz go podkrecic o ile masz lepsza plyte i ram

wogole co do am2 to poczytaj sobie kilka watkow na stronie www.benchmark.pl bo w zwiazku z pamieciami ddr2 jest kilka dziwnych kwiatkow.....ddr400 dzialaja szybciej alb o ddr2 667 dzialaja szybciej niz ddr2 800.....wszystko tam wyjasnione co mnie troszke zniechecilo do tej platformy...moze pokombinujesz i zyskasz te kilka procent mocy

Awatar użytkownika
tox

Post autor: tox » piątek 08 gru 2006, 02:09

...podejrzewam ze bedzie bez klopotu ale zmiana z 1 rdzenia na 2 moze juz wymagac reinstala.....aha koniecznie rozejrzyj sie za wersja EE x2.....
maja do 65 wat poboru mocy wiec bardzo malo sie grzeja....pamietaj tez o tym ze mozesz go podkrecic o ile masz lepsza plyte i ram

wogole co do am2 to poczytaj sobie kilka watkow na stronie http://www.benchmark.pl bo w zwiazku z pamieciami ddr2 jest kilka dziwnych kwiatkow.....ddr400 dzialaja szybciej alb o ddr2 667 dzialaja szybciej niz ddr2 800.....wszystko tam wyjasnione co mnie troszke zniechecilo do tej platformy...moze pokombinujesz i zyskasz te kilka procent mocy...
Teraz mi się kojarzy że typ w komputerowym jak mi składał kompa to wspominał coś żę choć ram taktowany jest na 667 to wbiosioe ustawił 500 - bo tak lepiej , ale ja sam sobie poczytam i zgłebie trochę ten wątek.

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » piątek 08 gru 2006, 03:10

Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:04 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]

Awatar użytkownika
PiotrK

Post autor: PiotrK » piątek 08 gru 2006, 11:31

Post został usunięty.
[Użytkownik usunął konto]

ODPOWIEDZ