Co zrobić z panelem od Emu 1616
Witam wszystkich zainteresowanych.Otoz pare dni temu zostalem okradziony Laptop sluchawki karta itp.itd.Na moje szczescie w nieszczesciu policja znalazla moj sprzet ,ale nie wszystko.Wrocila do mnie karta emu 1616 ,ale tylko panel zero kabli zasilacza karta Pci,microdock.Jednym slowem mam tylko panel.Nie wiem co robic na nowa nie zabardzo mnie stac.Sluchawki Bayerdynamic DT-150 nie wrocily.Zasatnawiam sie nad kupnem AKG 240 sam nie wiem waszym zdaniem sa one bardziej szczere niz DT-150.Ale tak naprawde nie wiem co moge zrobic z tym panelem emu 1616.Bardzo prosilbym o jakies rady moze ktos z Was mial podobna sytacje.
dopiero sie ucze pozatym mic specjalnego
Re: Co zrobić z panelem od Emu 1616
...Witam wszystkich zainteresowanych.Otoz pare dni temu zostalem okradziony Laptop sluchawki karta itp.itd.Na moje szczescie w nieszczesciu policja znalazla moj sprzet ,ale nie wszystko.Wrocila do mnie karta emu 1616 ,ale tylko panel zero kabli zasilacza karta Pci,microdock.Jednym slowem mam tylko panel.Nie wiem co robic na nowa nie zabardzo mnie stac.Sluchawki Bayerdynamic DT-150 nie wrocily.Zasatnawiam sie nad kupnem AKG 240 sam nie wiem waszym zdaniem sa one bardziej szczere niz DT-150.Ale tak naprawde nie wiem co moge zrobic z tym panelem emu 1616.Bardzo prosilbym o jakies rady moze ktos z Was mial podobna sytacje....
Link
Link

Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
......Witam wszystkich zainteresowanych.Otoz pare dni temu zostalem okradziony Laptop sluchawki karta itp.itd.Na moje szczescie w nieszczesciu policja znalazla moj sprzet ,ale nie wszystko.Wrocila do mnie karta emu 1616 ,ale tylko panel zero kabli zasilacza karta Pci,microdock.Jednym slowem mam tylko panel.Nie wiem co robic na nowa nie zabardzo mnie stac.Sluchawki Bayerdynamic DT-150 nie wrocily.Zasatnawiam sie nad kupnem AKG 240 sam nie wiem waszym zdaniem sa one bardziej szczere niz DT-150.Ale tak naprawde nie wiem co moge zrobic z tym panelem emu 1616.Bardzo prosilbym o jakies rady moze ktos z Was mial podobna sytacje....
Link
...
dzieki za link ale okradli mnie w Dublinie.
Link

dzieki za link ale okradli mnie w Dublinie.
.........Witam wszystkich zainteresowanych.Otoz pare dni temu zostalem okradziony Laptop sluchawki karta itp.itd.Na moje szczescie w nieszczesciu policja znalazla moj sprzet ,ale nie wszystko.Wrocila do mnie karta emu 1616 ,ale tylko panel zero kabli zasilacza karta Pci,microdock.Jednym slowem mam tylko panel.Nie wiem co robic na nowa nie zabardzo mnie stac.Sluchawki Bayerdynamic DT-150 nie wrocily.Zasatnawiam sie nad kupnem AKG 240 sam nie wiem waszym zdaniem sa one bardziej szczere niz DT-150.Ale tak naprawde nie wiem co moge zrobic z tym panelem emu 1616.Bardzo prosilbym o jakies rady moze ktos z Was mial podobna sytacje....
Link
...
dzieki za link ale okradli mnie w Dublinie....
no to jak to mówią - pozamiatane...
Link

dzieki za link ale okradli mnie w Dublinie....
no to jak to mówią - pozamiatane...
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
tylko tyle policja ci zwrocila?hmmm..rezte pewnie sami podprowadzili...zreszta to nic nowego
mikrodock sprzedadza Ci dystrybutorzy na 100%
(ja ,po wodce zostawilem w autobusie,karte nomen omen Emu 1212m - B. z Novamusic ze w zyciu nie widzial zeby zgubic karte PCI ktora sie ma od paru miesiecy :) - jakies te Emu pechowe)
co do lapsa = przegladaj Ebay Irlandzki
co do sluchawek - jak wyzej, zwykly zjadacz chleba pozyga suie na dzwiek sluchawek do realizacji (znam to z doswiadczenia)
Akg240 - wierne raczej ale otwarte. Jesli nagrywasz wokale to jest to raczej wada.
(ja ,po wodce zostawilem w autobusie,karte nomen omen Emu 1212m - B. z Novamusic ze w zyciu nie widzial zeby zgubic karte PCI ktora sie ma od paru miesiecy :) - jakies te Emu pechowe)
co do lapsa = przegladaj Ebay Irlandzki
co do sluchawek - jak wyzej, zwykly zjadacz chleba pozyga suie na dzwiek sluchawek do realizacji (znam to z doswiadczenia)
Akg240 - wierne raczej ale otwarte. Jesli nagrywasz wokale to jest to raczej wada.
hehe grembo nie pij tyle.....swoja droga co z nia robiles ze ostawiles w autobusie hehe
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:51 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
... tak mnie o to los wlasnie wychowuje :) - w sumie fajnie sie stalo, bo ostrozniejszy sie zrobilem - kupilem druga emu1212m - z tamta jezdzilem bo do serwisu mialem zawiezc - jeden kanal nie dzialal
a tak napilbym sie jadac gdzies z RME,mikiem i preampem i koniec :)
nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo
jak sie umie wyciagac wnioski oczywiscie, dobre lekcje jak wiadomo to te najdrozsze :)

...... tak mnie o to los wlasnie wychowuje :) - w sumie fajnie sie stalo, bo ostrozniejszy sie zrobilem - kupilem druga emu1212m - z tamta jezdzilem bo do serwisu mialem zawiezc - jeden kanal nie dzialal
jak sie umie wyciagac wnioski oczywiscie, dobre lekcje jak wiadomo to te najdrozsze :)...
Czyli mam szanse na to,ze odpale jeszcze to karte i nie jest mi ten panel poprostu bezuzyteczny.Wielkie dzieki Grembo.

Czyli mam szanse na to,ze odpale jeszcze to karte i nie jest mi ten panel poprostu bezuzyteczny.Wielkie dzieki Grembo.