...Dzisiaj byłem w Empiku , nadal nie ma E&S ... Co tam ŻEŚTA SIE POPILI I NIE ZROBILI NOWEGO NUMERA czy co ? halllooooooo , mowi sie , Hop Hop jest tam kto ? cisza jak w kościole ! nic z tego nie budzied w tym miesiacu , E&S dojedzie ma gwiazdke . tzn za miesiac .......
Pytaj w dobrych sklepach, u mnie jest od środy.
[addsig]
Niema jeszcze nowego E&S w Sklepach
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Re: Niema jeszcze nowego E&S w Sklepach
Proponuje na grudniowym numerze napisac ''Styczen 2007''..
Dzieki temu prostemu zabiegowi wszyscy beda zadowoleni, ze [[wzorem wielu zachodnich czasopism]] EiS wychodzi wczesniej niz powinien..
Dzieki temu prostemu zabiegowi wszyscy beda zadowoleni, ze [[wzorem wielu zachodnich czasopism]] EiS wychodzi wczesniej niz powinien..
Pytaj w dobrych sklepach, u mnie jest od środy.
...
Widocznie Warszawa to prowincja , bo jeszcze niema .... , Gdzie mi przyszło mieszkac

...Proponuje na grudniowym numerze napisac ''Styczen 2007''..
Dzieki temu prostemu zabiegowi wszyscy beda zadowoleni, ze [[wzorem wielu zachodnich czasopism]] EiS wychodzi wczesniej niz powinien.....
Dzieki temu prostemu zabiegowi wszyscy beda zadowoleni, ze [[wzorem wielu zachodnich czasopism]] EiS wychodzi wczesniej niz powinien.....

Od jakiegoś czasu pojawia tu się niecierpliwość związana z oczekiwaniem na nowy, comiesięczny numer E&S.
Określiłbym ten stan jako gorączkę przedmiesiączkową.
Wydawca powinien być zadowolony.
Wydawca powinien być zadowolony.
... ewentualnie: napięcie przedmiesiączkowe.
- OYCIECPIOTR
...Od jakiegoś czasu pojawia tu się niecierpliwość związana z oczekiwaniem na nowy, comiesięczny numer E&S.
Wydawca powinien być zadowolony....
Ja bym raczej określił to jako odruchy narkomana na głodzie. My naprawdę POTRZEBUJEMY co miesiąc tego magazynu. Choć mnie, ze smutkiem muszę przyznać, ostudziło, jak nie znalazłem w zapowiedziach na ten miesiąc tego, czego się spodziewałem, tzn. przykładów dźwiękowych Culture Vulture. Kiedy nadejdzie era DVD?
Ja bym raczej określił to jako odruchy narkomana na głodzie. My naprawdę POTRZEBUJEMY co miesiąc tego magazynu. Choć mnie, ze smutkiem muszę przyznać, ostudziło, jak nie znalazłem w zapowiedziach na ten miesiąc tego, czego się spodziewałem, tzn. przykładów dźwiękowych Culture Vulture. Kiedy nadejdzie era DVD?
[URL=http://chomikuj.pl/MISIORPLIKI/SAMPLE+24bity]darmowe sample analogów[/URL]
......Od jakiegoś czasu pojawia tu się niecierpliwość związana z oczekiwaniem na nowy, comiesięczny numer E&S.
Ja bym raczej określił to jako odruchy narkomana na głodzie. My naprawdę POTRZEBUJEMY co miesiąc tego magazynu. Choć mnie, ze smutkiem muszę przyznać, ostudziło, jak nie znalazłem w zapowiedziach na ten miesiąc tego, czego się spodziewałem, tzn. przykładów dźwiękowych Culture Vulture. Kiedy nadejdzie era DVD? ...
ZAdne odruchy , zaden głód ... czy tam Miesiaczka ...
poprostu mam wolne 14,70zł i jak tego nie wydam na E&S .. wydam na piwo :) hahahaha
Ja bym raczej określił to jako odruchy narkomana na głodzie. My naprawdę POTRZEBUJEMY co miesiąc tego magazynu. Choć mnie, ze smutkiem muszę przyznać, ostudziło, jak nie znalazłem w zapowiedziach na ten miesiąc tego, czego się spodziewałem, tzn. przykładów dźwiękowych Culture Vulture. Kiedy nadejdzie era DVD? ...
ZAdne odruchy , zaden głód ... czy tam Miesiaczka ...
poprostu mam wolne 14,70zł i jak tego nie wydam na E&S .. wydam na piwo :) hahahaha
Ja także uważam, że to nie fair, że magazyn wychodzi sobie jak chce..Raz jest 5, a kiedy indziej 15..Uważam, że jest to nie w porządku przede wszystkim w stosunku do klientów..A chyba redakcji zależy na tym by byli zadowoleni.(?). I moim zdaniem tu nie chodzi o jakies napięcie i inne bzdury. Po prostu nie każdy ma czas codziennie chodzić do sklepu i pytać o nowy numer, a z tego co sie orientuję na polskim rynku, EiS konkurencji w tej branży nie ma.. Wypadało by przynajmniej gdzies w magazynie umieszczać info, że gazeta ukaze się w kioskach np do 15 każdego miesiąca..Ludzi i ich czas trzeba szanować, szczególnie jeżeli nazywają sie klientami. Mieszkam we Wrocławiu - jest 11, a w moim sklepie jak nie było tak nie ma..Powodzenia i solidnosci życzę. Pismo jest profesjonalne, ma profesjonalny design, gorzej z dostępnością..
cool chłopak