Po prostu jeśli nie rujnują nagrania to jestem skłonny je zignorować i zająć się innymi, bardziej "twórczymi" czynnościami (inna sprawa, że zazwyczaj rujnują, ale zazwyczaj).
hehe, jesli nie ruinuja to co dają? Myslisz ze jakis "Bolek" jeden z drugim uslyszy twoj pseudo sterefoniczny webel? Daj spokoj. Zostaw w mono i bedziesz mial problem zglowy. Twoje mono to stereo nie bedzie slyszalne na tyle zeby robic zniego tyle zachodu.
Jak zrobić z mono, stereo?
Re: Jak zrobić z mono, stereo?
hehe, jesli nie ruinuja to co dają? Myslisz ze jakis "Bolek" jeden z drugim uslyszy twoj pseudo sterefoniczny webel? Daj spokoj. Zostaw w mono i bedziesz mial problem zglowy. Twoje mono to stereo nie bedzie slyszalne na tyle zeby robic zniego tyle zachodu. ...
Oczywiście, że to bez sensu "ustereofoniczniać" werbel, o ile pamiętam to nigdy tego nie robiłem i nie przewiduję, żebym kiedykolwiek robił. Chciałem tylko przedstawić koledze najprostszą metodę uprzestrzennienia ścieżki, a ponieważ on użył jako przykładu monofonicznego sygnału, właśnie werbla, to mnie się nie chciało nowego instrumentu wymyślać i tak ten nieszczęsny werbel pociągnąłem.