Kurzweil KME-61
Cześć!
Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
Jakaś pierdoła ze mnie i nic w necie nie znalazłem :)
Dzięki.
Pzdr
m-arian
Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
Jakaś pierdoła ze mnie i nic w necie nie znalazłem :)
Dzięki.
Pzdr
m-arian
Re: Kurzweil KME-61
...Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
Jakaś pierdoła ze mnie i nic w necie nie znalazłem :)...
E tam..., nic dziwnego, bo KME-61 to popłuczyny (Micro Ensemble - ME-1 + klawiatura) z zawodowej serii PC. Po co mają się chwalić ew. lipą skoro mogą niezłymi brzmieniami tej ostatniej.
[addsig]
E tam..., nic dziwnego, bo KME-61 to popłuczyny (Micro Ensemble - ME-1 + klawiatura) z zawodowej serii PC. Po co mają się chwalić ew. lipą skoro mogą niezłymi brzmieniami tej ostatniej.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
...
Jak to
, to ten sprzęcik to lipa? Kurzweil soie na to pozwolił.
eeee
,a myślałem, że to niezły klawisz w przystępnej cenie (może w końcu jakieś dobre brzmienie fortepianikna w domu niż to z Korga).
...
Jak to

eeee

.........Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
...Jak to
eeee
,a myślałem, że to niezły klawisz w przystępnej cenie (może w końcu jakieś dobre brzmienie fortepianikna w domu niż to z Korga).
...
Spoko, napisałem że to lipa w odniesieniu firmowym a nie ogólnoświatowym
[addsig]
...Jak to

eeee

[addsig]
............Ma ktos może demo Kurzweil'a KME-61 lub linki do takiego demo.
...Jak to
eeee
...
...
No tak, ale ja liczylem właśnie na firmę, bo kiedyś, bardzo dawno temu miałem np. Ensoniqa MR61. To była klawiaturka (Fatara
), a i fortepianinko było ekstra. Ehhh.. szkoda tylko, że nie umiem grać, tak jak należy, bo tak fajnie brzmi
...Jak to

eeee

...
No tak, ale ja liczylem właśnie na firmę, bo kiedyś, bardzo dawno temu miałem np. Ensoniqa MR61. To była klawiaturka (Fatara

...Ensoniqa MR61...
Ensoniq to nie Kurzweil, bliżej mu dziś do E-mu
...To była klawiaturka (Fatara
...
E tam, sporo sprzętu ma od nich klawiatury, niestety nie zawsze najlepsze (grzecznie pisząc). Co ciekawe, akurat właśnie tyczy się to głównie modeli rzeczonego Ensoniq'a i Emu.
...Ehhh.. szkoda tylko, że nie umiem grać, tak jak należy, bo tak fajnie brzmi
...
A... w takim razie taki KME-61 będzie jak znalazł
.
[addsig]
Ensoniq to nie Kurzweil, bliżej mu dziś do E-mu

...To była klawiaturka (Fatara

E tam, sporo sprzętu ma od nich klawiatury, niestety nie zawsze najlepsze (grzecznie pisząc). Co ciekawe, akurat właśnie tyczy się to głównie modeli rzeczonego Ensoniq'a i Emu.
...Ehhh.. szkoda tylko, że nie umiem grać, tak jak należy, bo tak fajnie brzmi

A... w takim razie taki KME-61 będzie jak znalazł

[addsig]
...Ensoniq to nie Kurzweil, bliżej mu dziś do E-mu
No tak - masz rację, ale..., to nie "Japończyki". Prawda, chyba że się myle? A to robi różnicę :)
...E tam, sporo sprzętu ma od nich klawiatury, niestety nie zawsze najlepsze (grzecznie pisząc). Co ciekawe, akurat właśnie tyczy się to głównie modeli rzeczonego Ensoniq'a i Emu.
Jasne! Ale pograj na dowolnym tego rodzaju sprzęcie Yamahy, czy Rolanda. Nie jestem pianistą, ale klawiatura w instrumentach tych firm, z którymi młałem do czynienia, to... powiedzmy delikatnie niska klasa.

No tak - masz rację, ale..., to nie "Japończyki". Prawda, chyba że się myle? A to robi różnicę :)
...E tam, sporo sprzętu ma od nich klawiatury, niestety nie zawsze najlepsze (grzecznie pisząc). Co ciekawe, akurat właśnie tyczy się to głównie modeli rzeczonego Ensoniq'a i Emu.
Jasne! Ale pograj na dowolnym tego rodzaju sprzęcie Yamahy, czy Rolanda. Nie jestem pianistą, ale klawiatura w instrumentach tych firm, z którymi młałem do czynienia, to... powiedzmy delikatnie niska klasa.
...ale..., to nie "Japończyki". Prawda, chyba że się myle?
Się mylisz.
...Ale pograj na dowolnym tego rodzaju sprzęcie Yamahy, czy Rolanda. Nie jestem pianistą, ale klawiatura w instrumentach tych firm, z którymi młałem do czynienia, to... powiedzmy delikatnie niska klasa...
Mówiąc delikatnie tu też absolutnie się mylisz:-(
[addsig]
Się mylisz.
...Ale pograj na dowolnym tego rodzaju sprzęcie Yamahy, czy Rolanda. Nie jestem pianistą, ale klawiatura w instrumentach tych firm, z którymi młałem do czynienia, to... powiedzmy delikatnie niska klasa...
[addsig]
......ale..., to nie "Japończyki". Prawda, chyba że się myle?
Się mylisz.
...
No. To również pozdrawiam.
Się mylisz.
...
No. To również pozdrawiam.

- mr-hammond
...
Brzmią tak samo różnica polega na 32 głosach polifonii , poglosach i setupach.
Micro piano ma piano jak droższe pc88 a różnica tkwiła w " 64 brzmienia pc- 32 moduł, oraz brak chyba setupów w module.
...
Brzmią tak samo różnica polega na 32 głosach polifonii , poglosach i setupach.
Micro piano ma piano jak droższe pc88 a różnica tkwiła w " 64 brzmienia pc- 32 moduł, oraz brak chyba setupów w module.