Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
JoachimK
-
Kontakt:
Re: Focusrite Saffire Pro 26 i/o
autor: JoachimK » piątek 27 paź 2006, 17:57
Dorzucę 3 grosze:
Kolega właśnie kilka dni temu kupił FF400 i wczoraj miałem okazje chwilę pobawić się tym interfejsem. Zaskoczeniem dla mnie jest to, ze duże sesje, które dotychczas były robione m.in. na Multiface 2, działają z FF400 bez żadnego problemu z niska latencja, np. na ustawieniu bufora 3ms. Robi wrażenie
Testy były robione przy nieaktywnej funkcji redukcji strumieni po firewire w opcjach sterownika FF400 (czyli aktywne wszystkie kanały audio i/o).
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
-
Fant - Posty:241
Jakiego ta sprawa nie miałaby niesympatycznego odcienia (zupełnie niezamierzonego!), niniejszym chciałbym podziękować Panom Piotrowi Dygasińskiemu i Bronisławowi Hońca za sympatyczny kontakt i obsługę.
Nie mogę też ukryć jakże ważnego pozytywu. Okres gwarancji na nowy egzemplarz jest liczony od nowa.
Serdecznie pozdrawiam!
...
Panie redancz czy to nie jest czasem kryptoreklama?Którą tak bardzo sie na tym forum gnębi?Chyba że Panowie ze zdjęciem,ci Lepsi są tu na innych warunkach.
Pozdrawiam.
[addsig]
from one source all things depend....
-
PiotrK
autor: PiotrK » piątek 27 paź 2006, 19:42
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 00:39 przez
PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
-
JoachimK
-
Kontakt:
autor: JoachimK » sobota 28 paź 2006, 16:38
przy okazji - jest nowy firmware usuwajacy blad w pracy FF400 stand-alone
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
-
TikTak
-
Kontakt:
autor: TikTak » sobota 28 paź 2006, 19:33
ja kupilem 2 tygodnie temu focusrite saffire [ten biały z dsp] i musze przyznać, że karta śmiga bezproblemowo. jeszcze nie przetestowalem wszystkich funkcji, ale możliwości są ogromne.
w pluginach [ponoć świetnej jakości] brakuje mi zapisywania własnych presetów. jest co prawda zapamiętywanie banków ustawień, ale to nie aż tak wygodne jak custom presets.
pozdrawiam, a więcej testów [szczególnie z odciążaniem procka przez DSP] wkrótce.
[addsig]
zegartiktaka.pl ||
human beatboxer || Powerbook12", Saffire, Cubase 6, MXL2003, Shure beta58, M-Audio Tampa, Yamaha MSP-5 || Warszawa