Witajcie!
Kolega dal mi cos co sie nazywa Sound Library i jest to folder w ktorym sa pliki o rozszerzeniu .glo . Uzywam Cubas'a i probowalem ta biblioteke jakos zaimportowac, ale nie wiem jak.
Jak rozumiem, te pliki maja byc intrumentami VST, czy tak? Calosc nazywa sie Absynth.
Pozdrawiam
L
Pliki .glo
Re: Pliki .glo
...Witajcie!
Kolega dal mi cos co sie nazywa Sound Library i jest to folder w ktorym sa pliki o rozszerzeniu .glo . Uzywam Cubas'a i probowalem ta biblioteke jakos zaimportowac, ale nie wiem jak.
Jak rozumiem, te pliki maja byc intrumentami VST, czy tak? Calosc nazywa sie Absynth.
Pozdrawiam
L...
Podziekuj koledze
Pozdrawiam
L...
Podziekuj koledze

Pliki .glo to format w jakim zapisane są presety do instrumenu Absynth. Aby z takich plików skorzystać należy posiadać ten instrumet i w nim załadować te biblioteki brzmień. Wiec nie są to instrumenty i tylko gotowe brzmienia do Absyntha.
...Pliki .glo to format w jakim zapisane są presety do instrumenu Absynth. Aby z takich plików skorzystać należy posiadać ten instrumet i w nim załadować te biblioteki brzmień. Wiec nie są to instrumenty i tylko gotowe brzmienia do Absyntha.
...
AAAaaa, okey, dzieki wielkie.
Pozdrawiam.
...
AAAaaa, okey, dzieki wielkie.
Pozdrawiam.