...ja juz nagrywam jakis czas lae niewiem jak zrobic dobry mastering na jakim oprogramowaniu powinienem pracowac moze ktos wie?
...
www.google.pl
tam coś powinno być
[addsig]
Czegoś brakuje w moich utworach
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski
Re: Czegoś brakuje w moich utworach
Ściągasz wszystko z Emule powiadasz
.Osobiście mam wrażenie, że wiem jakiego pokroju jesteś osobą, przepraszam - producentem
. Moja rada jest jedna trzaskaj kawałki jeden za drugim i kombinuj tak, aby dojśc do tego czego chcesz .Poźniej zobaczysz , że w jednym tracku wykręciłeś "to" fajne w drugim "tamto". Tworzony track proównuj z czymś co jest dla ciebie wzorcem. Materiał udostępniaj ludziom , znajomym itd najwyzęj cię sktytykuja i albo bedziesz walczył dalej albo dasz sobie spokój. Jeżeli bedziesz odpowiednio uparty to możliwe, że nabierzesz doświadczenia i może nawet staniesz się dobry.

...Witam. Używam programu FL Studio 5. Gdy skończe jakiś utwór czuje, że w nich czegoś brakuje. Zaczyna mnie to denerwować. Może ktoś by polecił mi wtyczki, syntezatory, próbki czy sample, loopy albo nawet programy. Jeżeli ktoś wie jak mam zaradzić temu problemowi bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam...
Fruity Art
Tam znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię pytania, a także na kolejne.
Polecam rejestrację i angażowanie się w życie strony :) Ekipa zżyta i wszyscy używamy Fruita
Pozdrawiam
TheFender
Fruity Art
Tam znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię pytania, a także na kolejne.
Polecam rejestrację i angażowanie się w życie strony :) Ekipa zżyta i wszyscy używamy Fruita
Pozdrawiam
TheFender
- AndrevanAngel
.Osobiście mam wrażenie, że wiem jakiego pokroju jesteś osobą, przepraszam - producentem
Mapewno moje studio jest bardzo słabe ale mi to nie przeszkadza w tym żeby zniechęcić się by robić ot co kocham. Dzięń w którym nie siadam do tworzenia kolejnych kawałków jest dniem straconym dla mnie. Co do krytyki to już byłem krytykowany z na obozowych dyskotekach. Było to mniej więcej rok temu. Powód, nie ten rodzaj muzyki im puszczełem ale cóż ja lubie to reszta lubi co innego. Robie i będe ropbił to co kocham. Wiąże z tym mojąprzyszłość. Będe robi wszystko co się da bym osiągnoł mój cel. Aha dzięki za rady. Pozdrawiam.
Mapewno moje studio jest bardzo słabe ale mi to nie przeszkadza w tym żeby zniechęcić się by robić ot co kocham. Dzięń w którym nie siadam do tworzenia kolejnych kawałków jest dniem straconym dla mnie. Co do krytyki to już byłem krytykowany z na obozowych dyskotekach. Było to mniej więcej rok temu. Powód, nie ten rodzaj muzyki im puszczełem ale cóż ja lubie to reszta lubi co innego. Robie i będe ropbił to co kocham. Wiąże z tym mojąprzyszłość. Będe robi wszystko co się da bym osiągnoł mój cel. Aha dzięki za rady. Pozdrawiam.