...
na goraco..wlasnie wrocilem z Krakowa...
Pierwszy raz bylem na tego typu imprezie ale musze powiedziec ze jestem pod wielkim wrazeniem. Na targach pojawilem sie na 10 min przed rozpoczeciem "wykładu" Naczelnego...przed salą widze dwóch porzadkowych z obslugi targow..mysle..oby bylo miejsce jeszcze..wchodze... 5 osob...mysle, ze przez to troche sie wszystko opuzniło...ale na szczescie ludzie systematycznie dolaczali w trakcie zaczetej prelekcji az sala wypelnila sie prawie po brzegi ;) Było naprawde ciekawie, wkoncu dowiedzialem sie wszystkiego od a do z.
Ludzi nie za duzo, swobodnie... wedrowalem po interesujacych mnie stoiskach na ktorych fachowo uzyskalem wszystkie inforamcje..bez problemu moglem stanac za stołem digidesigns na kilkaset tys... i pokrecic wszystkim. Troche rozczarowalem sie przy klawiszach, dołaczone sluchawki na wszystkich stoiskach byly kiepskie...
Pozatym uzyskalem propozycje otrzymania sprzetu na test z kilku firm, z tego jestem najbardziej zadowolony...
Na zakonczenie zacytuje rozmowe ktora podslyszalem kiedy to opuszczalem targi. Koles rozmawial po niemiecku przez telefon...
" Jest nawet niezle..ale tu nikt nie mowi po angielsku... "