czy ktos wie czy w tym pakiecie jest ta sama karta co w obowiazujacych, czy tez te w aktualnej ofercie producenta sa jakies nowsze i nowe pluginy (oraz uaktualnienia starych) tylko na nich chodza, a na tej starszej nie? (pytam, bo gdzieniegdzie jeszcze mozna kupic Studio Pak, mimo, ze na stronie producenta juz go nie ma)
dziekuje z gory :)
UAD-1 Studio Pak
fan dobrego brzmienia ;)
Re: UAD-1 Studio Pak
...czy ktos wie czy w tym pakiecie jest ta sama karta co w obowiazujacych, czy tez te w aktualnej ofercie producenta sa jakies nowsze i nowe pluginy (oraz uaktualnienia starych) tylko na nich chodza, a na tej starszej nie? (pytam, bo gdzieniegdzie jeszcze mozna kupic Studio Pak, mimo, ze na stronie producenta juz go nie ma)
dziekuje z gory :)...
Wszystkie karty UAD-1 maja tą sama moc obliczeniowa , to sa te same karty z ta róznica ze Nowy UAD-1e PCI Express , ma inne złacze, lecz niczym wiecej sie nie rózni ... ludzie robili porownania o ktorych mozna przeczytac na UAD-1 forum ... zadnych innych zmian niema ..
zestawy róznia sie tylko iloscia wtyczek...
najbardziej i najtrudniej dostepney jest versja MACKIE , ktora nie jest produkowana od jakiegos czas , Studio pack jest raczej srednio opłacalne poniewaz płacisz duzo wiecej niz za np, Mackie V. a dostajesz o dwie zupelnie srednio potrzebne wtyczki wiecej niz w wersji Mackie .
niema czegos takiego jak nowe plaginy czy stare wresje, instalujac nowa wersje oprogramowania zawsze dostajesz wszystkie wtyczki , z ta roznica ze nie wszystkie sie odpalaja, wszystko zalezy od zestawu jaki kupiłes, lub wtyczek ktore dokupiłes.
dziekuje z gory :)...
Wszystkie karty UAD-1 maja tą sama moc obliczeniowa , to sa te same karty z ta róznica ze Nowy UAD-1e PCI Express , ma inne złacze, lecz niczym wiecej sie nie rózni ... ludzie robili porownania o ktorych mozna przeczytac na UAD-1 forum ... zadnych innych zmian niema ..
zestawy róznia sie tylko iloscia wtyczek...
najbardziej i najtrudniej dostepney jest versja MACKIE , ktora nie jest produkowana od jakiegos czas , Studio pack jest raczej srednio opłacalne poniewaz płacisz duzo wiecej niz za np, Mackie V. a dostajesz o dwie zupelnie srednio potrzebne wtyczki wiecej niz w wersji Mackie .
niema czegos takiego jak nowe plaginy czy stare wresje, instalujac nowa wersje oprogramowania zawsze dostajesz wszystkie wtyczki , z ta roznica ze nie wszystkie sie odpalaja, wszystko zalezy od zestawu jaki kupiłes, lub wtyczek ktore dokupiłes.
dzieki za odpowiedz.
jeszcze jedno pytanko, bo widze ze obeznany jestes z tematem
czy majac teraz np ultra pak, w przyslosci kupujac project pak mam do dyspozycji dsp z dwoch kart rowniez dla wtyczek kupionych w ultra paku? czy tez wtyczki sa jakos przyporzadkowane do danej karty( nr seryjny)? pytam, bo nie wiem jak wyglada proces autoryzacji wtyczek w tym przypadku, a nie chcialbym sobie w stope strzelic przypadkowo ;)
i drugie pytanie : mam oferte zakupu UAD-1 (wersja Mackie, uzywana) z wtyczkami: RealVerb Pro, 1176LN, LA-2A, Pultec EQ, Channel Strip CS-1, Room Simulator RS-1, Nigel , DreamVerb, Plate 140, Fairchild.
generalnie pasuje mi taki zestaw wtyczek, ale nie wiem czy oplaca sie to wszystko za 1400 zl?
dzieki z gory jeszcze raz
czy majac teraz np ultra pak, w przyslosci kupujac project pak mam do dyspozycji dsp z dwoch kart rowniez dla wtyczek kupionych w ultra paku? czy tez wtyczki sa jakos przyporzadkowane do danej karty( nr seryjny)? pytam, bo nie wiem jak wyglada proces autoryzacji wtyczek w tym przypadku, a nie chcialbym sobie w stope strzelic przypadkowo ;)
i drugie pytanie : mam oferte zakupu UAD-1 (wersja Mackie, uzywana) z wtyczkami: RealVerb Pro, 1176LN, LA-2A, Pultec EQ, Channel Strip CS-1, Room Simulator RS-1, Nigel , DreamVerb, Plate 140, Fairchild.
generalnie pasuje mi taki zestaw wtyczek, ale nie wiem czy oplaca sie to wszystko za 1400 zl?
dzieki z gory jeszcze raz
fan dobrego brzmienia ;)
...dzieki za odpowiedz.
dzieki z gory jeszcze raz ...
majac Ultra pack mozesz dokupic tylko Project pack i na dwoch kartach masz wszystkie wtyczki
Uad-1 ver.Mackie w polsce kosztuje miedzy 1800 - 2000 zł wiec jesli mozesz kupic za 1400 to bierz . bo to jak za darmo. , ale cos mało prawdopodobne aby ktos tak tanio sprzedawał wersje Mackie , przynajmniej w Polsce .
dzieki z gory jeszcze raz ...
majac Ultra pack mozesz dokupic tylko Project pack i na dwoch kartach masz wszystkie wtyczki
Uad-1 ver.Mackie w polsce kosztuje miedzy 1800 - 2000 zł wiec jesli mozesz kupic za 1400 to bierz . bo to jak za darmo. , ale cos mało prawdopodobne aby ktos tak tanio sprzedawał wersje Mackie , przynajmniej w Polsce .
ale te ceny w Polsce to sa jakies oficjalne czy tzw obiegowe za jakie mozna uzywke kupic?
ta moja cena (1400) jestjak najbardziej realna, i pewne zrodlo, wiec skoro warto to w takim razie skorzystam z porady i wezme :) dzieki
ta moja cena (1400) jestjak najbardziej realna, i pewne zrodlo, wiec skoro warto to w takim razie skorzystam z porady i wezme :) dzieki
fan dobrego brzmienia ;)
...ale te ceny w Polsce to sa jakies oficjalne czy tzw obiegowe za jakie mozna uzywke kupic?
ta moja cena (1400) jestjak najbardziej realna, i pewne zrodlo, wiec skoro warto to w takim razie skorzystam z porady i wezme :) dzieki...
Oficjalna cena zaczyna sie od 2000 zł. za project PAck
400 Euro w niemczech
ta moja cena (1400) jestjak najbardziej realna, i pewne zrodlo, wiec skoro warto to w takim razie skorzystam z porady i wezme :) dzieki...
Oficjalna cena zaczyna sie od 2000 zł. za project PAck
400 Euro w niemczech
no tak tak ale mi chodzilo o ceny wersji mackie ktora przeciez juz w sprzedazy normalnej nie jest
niewazne
dziekuje bardzo za pomoc:)
niewazne
dziekuje bardzo za pomoc:)
fan dobrego brzmienia ;)
...no tak tak ale mi chodzilo o ceny wersji mackie ktora przeciez juz w sprzedazy normalnej nie jest
niewazne
dziekuje bardzo za pomoc:)...
no wiec skoro wiesz ze juz nie jest w sprzedazy , wiec jak moze byc cena oficjalna ?
zerknij wyzej napisałem ile w polsce kosztuje v.Mackie ...
niewazne
dziekuje bardzo za pomoc:)...
no wiec skoro wiesz ze juz nie jest w sprzedazy , wiec jak moze byc cena oficjalna ?
zerknij wyzej napisałem ile w polsce kosztuje v.Mackie ...
ok ok ok ja po prostu nie rozumiem co znaczy "w Polsce kosztuje" skoro nie tylko w Polsce nie mozna tego kupic juz
fan dobrego brzmienia ;)
...ok ok ok ja po prostu nie rozumiem co znaczy "w Polsce kosztuje" skoro nie tylko w Polsce nie mozna tego kupic juz
...
na Allegro czasami sie pojawia . nawet widziałem ktos sprzedawa NOWY , to praktycznie bIAŁY KRUK . oczywiscie od razu zpstał sprzedany , ł
...
na Allegro czasami sie pojawia . nawet widziałem ktos sprzedawa NOWY , to praktycznie bIAŁY KRUK . oczywiscie od razu zpstał sprzedany , ł