Jaką klawiaturę do Virusa Ti Desktop

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
el_alieno
Re: Jaką klawiaturę do Virusa Ti Desktop

Post autor: el_alieno » sobota 16 wrz 2006, 12:31

...Nie będzie dorównywać. Virus w wersji KB ma klawiarurę bardzo wysokiej jakości i jeśli chciałbyś mieć porównywalną to wyjdzie Cię to drożej niż różnica ceny między wersją desktop i kb. Jeśli chcesz oszczędzić na tej różnicy cen to jesteś skazany na gumową tandetę. Jest takie popularne powiedzenie: "nie ma czegoś takiego jak darmowe piwo"....
Ok, w takim razie rozważe opcje "zbierania pieniązków" :)Zobaczymy czy się uda(finansowo). Dziękuje za opinie i rozwianie moich złudnych nadzieji o zaoszczędzeniu pieniędzy:) pozdrawiam

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » sobota 16 wrz 2006, 12:35

mam wiele intrumentów klawisziwych w tym VIRUSA TI Keybord i powiem z reką na sercu , tak jak jest wykonana ta klawiatura to jeszcze nie widziałem w zadnym instrumencie , ( oczywiscie nie mowie o klawiaturze ważonej ) mowa o zwykłych instrumentach ... ! klawisze tu są pełne i dosyc cieżkie , nie zadne wydmuszki jakie widac w 99% instrumentach , jest po prostu doskonała... czego nie mozna powiedziec o samym Instrumencie , oczywiscie mowa o oprogramowaniu, ale Access pracuje nad tym problemem , (Chyba )

el_alieno

Post autor: el_alieno » sobota 16 wrz 2006, 12:42

... czego nie mozna powiedziec o samym Instrumencie , oczywiscie mowa o oprogramowaniu, ale Access pracuje nad tym problemem , (Chyba ) ...
Fakt faktem, troche się naczytałem na ten temat, miejmy nadzieje, że to będzie dopracowane(w końcu jeżeli access chce mieć dobrą opinie nie może wypuszczać bubli)Jak coś zawsze pozostaje mi "reklamacja" hehe.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » sobota 16 wrz 2006, 12:46

...... czego nie mozna powiedziec o samym Instrumencie , oczywiscie mowa o oprogramowaniu, ale Access pracuje nad tym problemem , (Chyba ) ...
Fakt faktem, troche się naczytałem na ten temat, miejmy nadzieje, że to będzie dopracowane(w końcu jeżeli access chce mieć dobrą opinie nie może wypuszczać bubli)Jak coś zawsze pozostaje mi "reklamacja" hehe.Pozdrawiam...
Z nowym softem, jakos działa, juz nie pierdzi co chwila , ale i tak to jeszcze nie to , chłopaki pracuja ......

el_alieno

Post autor: el_alieno » sobota 16 wrz 2006, 12:58

Z nowym softem, jakos działa, juz nie pierdzi co chwila , ale i tak to jeszcze nie to , chłopaki pracuja ...... ...
W każdym bądź razie to jest pierwszy tego typu syntezator(przynajmniej tak mi wiadomo), miejmy nadziejeże uporają się ze wszystkimi błędami i że nie dadzą przysłowiowej d... bo będzie sie to za nimi długo ciągnęło(tymbardziej że troche sobie życzą za ten model)pozdrawiam i do zobaczenia na forum

ODPOWIEDZ