Groove Tubes Convertible FET - macie doswiadczenie z tym mikiem?
Oktave mk012 tez tak reklamuja :) tez ma wymienialne kopulki i tez malomembranowa :)
Re: Groove Tubes Convertible FET - macie doswiadczenie z tym mikiem?
Napisałem do MUSICTOOLZ , bardzo profesjonalnie i uprzejmie odpisali mi ze bede musial poczekac ok. tygodnia - gdyz oczekuja dostawy :)
ja mam ten mikrofon i strasznie go polubilem. brzmi cieplo i muzycznie bardzo jak dla mnie, strasznie inspirujaca jest mozliwosc wymiany oslon (w sumie kombinacji jest 4 i kazda ciekawa i do czegos sie przydaje)
porzadnie w miare wykonany
ladny przy okazji :)
no i kosztuje nieduze pieniadze
polecam, taki uniwersalny podreczny scyzoryk ;)
porzadnie w miare wykonany
ladny przy okazji :)
no i kosztuje nieduze pieniadze
polecam, taki uniwersalny podreczny scyzoryk ;)
fan dobrego brzmienia ;)
heh, teraz przeczytalem post Gajdzina powyzszy i zabawne ze to co ja uznalem za zalety to Ty wyliczyles jako wady :) no ale niemniej polecam
fan dobrego brzmienia ;)
Mnie sie tez podobal, ale dla woklaistki - ktora go kupowala, okazal sie za jasny - ojna ma bardzo jasny glos. Napewno jednak wart jest swojej ceny, moze sie przydac np. do nagran gitary, moze deciakow, piana no i oczywiscie wokalu. Przypuszczam ze w porowniu do NEumanna KMS 105 by polegl - ale to w sumie i inna cena i inny produkt - mial lekka tendencje do sprzezen przy duzych glosnosciach.
Porownywalismy go wtedy z topowym senheiserem pojemnosciowym, shure 87 i shure58. Mnie najbardziej podobal sie GT - lecz nie ja wybieralem sprzet dla siebie. :)
Porownywalismy go wtedy z topowym senheiserem pojemnosciowym, shure 87 i shure58. Mnie najbardziej podobal sie GT - lecz nie ja wybieralem sprzet dla siebie. :)
ja do hihatu go tez przeznaczam, jako podporke do gitary, ostatnio dialogi tez gralem
jak juz pisalem - fajny all-rounder, warto miec pod reka ;)
jak juz pisalem - fajny all-rounder, warto miec pod reka ;)
fan dobrego brzmienia ;)
Gajdzin pisal o szumach, z tego co pamietam - nie byly jakies szczegolne :)