Sonar - pytanie do Pana Macieja

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Pszczoła
Re: Sonar - pytanie do Pana Macieja

Post autor: Pszczoła » środa 06 wrz 2006, 14:35

Używam VW w trybie jednopasmowym jako kompresor (delikatna kompresja). Przybliża mi to każdą ścieżkę....
Jestem praktykiem mniej teoretykiem sonara ,nie chciał bym być źle zrozumiany,ale zaznacz jeden ślad, wywołaj myszką edycję tego śladu i w słupku zaznacz Proces efekt ,znajdź warmera zrób ok i zrobi się konwersja śladu i to załatwi sprawę na 100% możesz robic 60 śladów i to nic nie zaszkodzi,
Pozdro...
Mam 43 lat uczyłem się grać na klawiszach 11 lat obsługuję płynnie programy muzyczne. moich dwuch synów idzie w moje ślady

Pszczoła

Post autor: Pszczoła » środa 06 wrz 2006, 17:15

...FreeFrock a moze sprobuj nauczyc sie freezowac efekty? Taka metoda pracy jest naprawde wydajna trzeba tylko wyrobic sobie nawyk ze jezeli jest cos juz dobrze wkrecone w calosc to po prostu zamrozic ten dzwiek. Bo odpalanie tylu wtyczek vst naraz to jest zabojstwo, ja aktualnie sie wlasnie na cos takiego przerzucam.I polecam to tez Tobie i twojemu biednemu liczydłowi które tak nadwyrezasz przez ta krwiozercza liczbe wtyczek. ...
Mruczassss czy możesz przybliżyć ten proces?

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » środa 06 wrz 2006, 22:54

Jestem praktykiem mniej teoretykiem sonara ,nie chciał bym być źle zrozumiany,ale zaznacz jeden ślad, wywołaj myszką edycję tego śladu i w słupku zaznacz Proces efekt ,znajdź warmera zrób ok i zrobi się konwersja śladu i to załatwi sprawę na 100% możesz robic 60 śladów i to nic nie zaszkodzi,
Pozdro......
Robię tak od lat, ale wolę mieć do końca kotrolę w razie czego. Freezowanie też stosuje, ale nie lubię niebieskich traków

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » środa 06 wrz 2006, 23:01

Sonar to dziwny ZWIERZ !! odpalam sonara właczam VIRUSA TI ktory nie obciaza procesroa ,nie nacisnołem jeszcze zadnego klawisza instrumentu a w sonarze pokazuje 33 % zajetgo procka...
Totalna porazka !

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » środa 06 wrz 2006, 23:02

Dodam ze VIRUS TI moze działac jako wtyczka VST !! , i to miałem na mysli .

ODPOWIEDZ