Witam!
Posiadam multiefekt ZOOM 4040. Jest tam na panelu wyjście MIDI OUT.
Podłączyłem elegancko do karty dźwiękowej. Diodka mruga... ale do czego to w ogóle może służyć ?:)
Miałem nadzieję, że będe mógł nakładać efekty z zooma na istniejące ścieżki audio, ale nie mam pojęcia jak to zrobić.
Pomocy ?
MIDI OUT w multiefekcie!
Re: MIDI OUT w multiefekcie!
...Miałem nadzieję, że będe mógł nakładać efekty z zooma na istniejące ścieżki audio, ale nie mam pojęcia jak to zrobić...
A czytałeś już: Co trzeba wiedzieć o MIDI??
[addsig]
A czytałeś już: Co trzeba wiedzieć o MIDI??
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
masz efekt?to najpierw zajzyj do instrukcji bo warto
...Witam!
Podłączyłem elegancko do karty dźwiękowej. Diodka mruga... ale do czego to w ogóle może służyć ?:)
Miałem nadzieję, że będe mógł nakładać efekty z zooma na istniejące ścieżki audio, ale nie mam pojęcia jak to zrobić.
Pomocy ? ...
Midi to nie audio... poruszając przyciskami i pedałami wysyłasz krótkie komendy MIDI którymi możesz sterować w komputerze jakieś udawane syntezatory na przykład. Mylisz pojęcia, aż przesadnie...
Pomocy ? ...
Midi to nie audio... poruszając przyciskami i pedałami wysyłasz krótkie komendy MIDI którymi możesz sterować w komputerze jakieś udawane syntezatory na przykład. Mylisz pojęcia, aż przesadnie...