Witam,
uzywam poki co battery 2, ale szukam czegos na ksztalt aparatu perkusyjnego w ktorym bede mogl szybko i zgrabnie ukladac sekwencje, stroic sample itd a potem to przenosic na track jako midi . Posiadam Cubase x3 i battery 2. Niech to bedzie jakis VST moze cos w stylu redruma z reasona ? byle nie padami, chodzi mi o typowe programowania jak na aparacie perkusyjnym. Meczy mnie juz wstukiwanie w drum editor cubasa....
Polecicie cos dobrego ? (tworze breakbeat)
Aparat perkusyjny VST?
- breakbeat_famillia
Muzyka to bardzo osobista sprawa...każdemu gra w duszy innaczej.
-
Re: Aparat perkusyjny VST?
...Witam,
uzywam poki co battery 2, ale szukam czegos na ksztalt aparatu perkusyjnego w ktorym bede mogl szybko i zgrabnie ukladac sekwencje, stroic sample itd a potem to przenosic na track jako midi . Posiadam Cubase x3 i battery 2. Niech to bedzie jakis VST moze cos w stylu redruma z reasona ? byle nie padami, chodzi mi o typowe programowania jak na aparacie perkusyjnym. Meczy mnie juz wstukiwanie w drum editor cubasa....
Polecicie cos dobrego ? (tworze breakbeat)...
Stylus RMX z uppackami.
Polecicie cos dobrego ? (tworze breakbeat)...
Stylus RMX z uppackami.
...Witam,
MicroTonic Sonic Charade
Guru FXPansion
Kinetic Cakewalk
MicroTonic Sonic Charade
Guru FXPansion
Kinetic Cakewalk
i groove agent 3
Przede wszystkim Guru!!!
Najlepszy jest dr 008
Logic pro X | Focusrite Pro 26 | M Audio Project Mix IO
- breakbeat_famillia
Zdecydownaie po obejrzeniu demowek FXpansion GURU mi przypadl do gustu, super funkcjonalnosc, zobaczymy jak w pracy...dzieki wszystkim za sugestie.
Muzyka to bardzo osobista sprawa...każdemu gra w duszy innaczej.
Stylus RMX z uppackami.
Do AndrzejaG
A pracujesz na stylusie rmx?
Stylus RMX z uppackami.
Do AndrzejaG
A pracujesz na stylusie rmx?