Płyta główna - Socket A

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
csdis
Re: Płyta główna - Socket A

Post autor: csdis » poniedziałek 04 wrz 2006, 12:47

jak spalila ci sie karta na plycie?sama z siebie?niemozliwe.......

to nie jest chlam tylko bardzo dobra plyta - niewiezysz sprawdz...
Normalnie podczas drugiego dnia nagrań już pod sam koniec(ale byłem zły)przestała nagrywać sprawdzałem wszystkie wyjścia i wyjścia,sprawdzałem w biosie że może coś ją wyłączyło,ale okazało sie że tej karty wogóle nie ma!!!Musiałem kupic sobie taniego philipsa seismic edge żeby kontynuowac nagranie.A a przy okazji to zastanawiam się jaką karte wybrać do nagrań audio,żeby czysto grało i ładnie, dobrze by było jakby miała midi bo wykorzystuje midi sample dump do samplera.
Pozdrawiam

Zbynia

Post autor: Zbynia » poniedziałek 04 wrz 2006, 13:44

emu 0404,emu1212m,esi julia to z tych niedrrogich a wiele oferujacych

jak masz troszke kasy to nie lepiej zainwestowac w amd 3000+ 64 i plyte glowna na am2?koszt jakies 550 pln ale najnowszy wydajniejszy sprzet z mozliwoscia latwej rozbudowy o porzadny procesor i sata 2(jedynka od ata133 niewiele sie rozni - momentami dziala nawet mniej wydajnie)

tego 1700 jestes w stanie sprzedac za jakies 120 pln....

acha plyta na am2 jest w wersji z karta graficzna na pokladzie nawet nie najgorsza za jakes 240 pln...jest tez wersja drozsza z mozliwoscia obslugi hdtv jakby to kogos interesowalo...

Zbynia

Post autor: Zbynia » poniedziałek 04 wrz 2006, 13:44

to drugie bylo do poeta oczywiscie....

Awatar użytkownika
cuzan

Post autor: cuzan » niedziela 10 wrz 2006, 00:04

mam płytę gł ASUSA z prockiem Athlona 2400+ kompa mam już ponad 2,5 roku i nie skarżę się na ASUSA śmiga nigdy nie miałem z tą płytą problemu i nie słyszałem żeby ktoś się skarżył na te płyty polecam
pozdr

ODPOWIEDZ