Pluginy Waves - chronologia pakietów
Mam takie troche dziwne pytanie. Mogłby ktoś podać hronologicznie jakie byly nazwy ostatnich pakietów wtyczek Wavesa?
Jestem na etapie testow i nie chcę przez pomyłkę tracić czas na testowanie pakietów prehistorycznych..
Jestem na etapie testow i nie chcę przez pomyłkę tracić czas na testowanie pakietów prehistorycznych..
eee tamm
Re: Pluginy Waves - chronologia pakietów
...Na stronie Wavesa przecież można przeczytać... ...
Ale tam co najwyżej ułożone chronologicznie, nie hronologicznie :)
Ale tam co najwyżej ułożone chronologicznie, nie hronologicznie :)
www.myspace.com/pchelki
......Na stronie Wavesa przecież można przeczytać... ...
Ale tam co najwyżej ułożone chronologicznie, nie hronologicznie :)...
Też fakt
Ale tam co najwyżej ułożone chronologicznie, nie hronologicznie :)...
Też fakt

Pozdrawiam
- mr-hammond
... i nie chcę przez pomyłkę tracić czas na testowanie pakietów prehistorycznych.....
to co na stronie to aktualne:)
to co na stronie to aktualne:)
Szydercy - czlowiek za granicą tyra jak wół aby kiedyś życ jak w raju, traci kontakt z ortografią polską a oni sie przśmiewają :P:P:P
Ale dzięki za odp...
Ale dzięki za odp...
eee tamm
...Szydercy - czlowiek za granicą tyra jak wół aby kiedyś życ jak w raju, traci kontakt z ortografią polską a oni sie przśmiewają :P:P:P
Ale dzięki za odp......
Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a śmiech to zdrowie
Ale dzięki za odp......
Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a śmiech to zdrowie

Pozdrawiam
Byłem na stronie i niestety nie doczytałem sie, które pakiety były wydawane w jakiej kolejności. Mam ograniczony teraz dostep do netu więc jakiś dobry człowiek może by napisał??? ze 2 zdania?....
eee tamm
A po jaką cholerę chcesz "testować" stare wersje pakietów, skoro nie możesz już ich legalnie kupić? Cały ten wątek jest mocno śmierdzący i nic dziwnego, że ludzie się nie kwapią z odpowiedziami.
Moze CM ma mozliwosc zakupu starszego pakietu ale uzywanego. Przeciez licencje mozna przeniesc chyba...
Ja w kazdym razie z WAVes a juz napewno starszymi dalbym sobie spokoj. Mozna np.wspierac nasze polskie PSP, wtyczki nowoczesne, bardzo dobre - przejrzyste i szanowane przez wiekszosc branzy, a przy tym niedrogie, a napewno w porownaniu z pakietami Waves.
Ja w kazdym razie z WAVes a juz napewno starszymi dalbym sobie spokoj. Mozna np.wspierac nasze polskie PSP, wtyczki nowoczesne, bardzo dobre - przejrzyste i szanowane przez wiekszosc branzy, a przy tym niedrogie, a napewno w porownaniu z pakietami Waves.