M-Audio Black Box

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
benton
M-Audio Black Box

Post autor: benton » wtorek 15 sie 2006, 01:13

Witam wszystkich.Czy ktos z szanownych forumowiczow mial doczynienia z taka zabawka jak Black Box M-audio.Czy jest to dobre urzadzenie do zastosowan w studio.Prosilbym o jakies komentarze spostrzezenia itp.itd. Pozdrawiam
dopiero sie ucze pozatym mic specjalnego

Awatar użytkownika
benton

Re: M-Audio Black Box

Post autor: benton » środa 16 sie 2006, 15:49

...Witam wszystkich.Czy ktos z szanownych forumowiczow mial doczynienia z taka zabawka jak Black Box M-audio.Czy jest to dobre urzadzenie do zastosowan w studio.Prosilbym o jakies komentarze spostrzezenia itp.itd. Pozdrawiam...
naprawde nikt nie mial z tym urzadzeniem stycznosci

Soundchaser

Post autor: Soundchaser » środa 16 sie 2006, 23:22

......Witam wszystkich.Czy ktos z szanownych forumowiczow mial doczynienia z taka zabawka jak Black Box M-audio.Czy jest to dobre urzadzenie do zastosowan w studio.Prosilbym o jakies komentarze spostrzezenia itp.itd. Pozdrawiam...
naprawde nikt nie mial z tym urzadzeniem stycznosci...
Ja mam z nim stycznosc taka ze stoi na moim biurku,jako efekt i cabinet simulator jest bardzo dobra,szczegolnie w nowej wersji firmware,jesli chodzi o strone audio to jest taka sobie,nie uzywam jej jako main audio card a tylko do dogrywania gitar i w tej roli sie sprawdza bardzo dobrze.
Chodzi na niej Pro Tools M powered,ale again,nie uzywam na codzien pro toolsa.

Awatar użytkownika
benton

Post autor: benton » czwartek 17 sie 2006, 02:03

.........Witam wszystkich.Czy ktos z szanownych forumowiczow mial doczynienia z taka zabawka jak Black Box M-audio.Czy jest to dobre urzadzenie do zastosowan w studio.Prosilbym o jakies komentarze spostrzezenia itp.itd. Pozdrawiam...
naprawde nikt nie mial z tym urzadzeniem stycznosci...
Ja mam z nim stycznosc taka ze stoi na moim biurku,jako efekt i cabinet simulator jest bardzo dobra,szczegolnie w nowej wersji firmware,jesli chodzi o strone audio to jest taka sobie,nie uzywam jej jako main audio card a tylko do dogrywania gitar i w tej roli sie sprawdza bardzo dobrze.
Chodzi na niej Pro Tools M powered,ale again,nie uzywam na codzien pro toolsa.
...
A czy spelnia on wymagania jezeli chodzi o ciezsze brzmienia gitar.Sorry za tyle pytan

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » czwartek 17 sie 2006, 02:09

No Deicide to ta droga chyba nie uzyskasz :)

Awatar użytkownika
benton

Post autor: benton » czwartek 17 sie 2006, 02:11

...No Deicide to ta droga chyba nie uzyskasz :)...
Uwielbiam DEICIDE zwlaszcza plyte legion wlasnie za brzmienie natomiast domyslam sie to nie mozliwe,aczkolwiek interesuja mnie wlasnie tego typu brzmienia.

Awatar użytkownika
benton

Post autor: benton » czwartek 17 sie 2006, 02:15

......No Deicide to ta droga chyba nie uzyskasz :)...
Uwielbiam DEICIDE zwlaszcza plyte legion wlasnie za brzmienie natomiast domyslam sie to nie mozliwe,aczkolwiek interesuja mnie wlasnie tego typu brzmienia. ...
Grembo wiem ze jestes posiadaczem A7 czy mialbys kiedys chwile odpowiedziec mi na pare pytan odnosnie tych monitorkow troche jestem zielonyw tym temacie.

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » czwartek 17 sie 2006, 02:22

Do ciezkiej muzy - raczej odradzam... Mnie jakos do tego, z brzmienia, pasuja KRK Rockit8 - rocker z ekipy Portera, choc nie tylko, mowil ze i Behringer sa b.fajne

...A7 odbierzesz jakby cos bżdzily :) 6,5" glosnik....

moge odpowiedziec na konkretne pytania -ale juz duzo napisalem na ten temat i na tym forum i na Gearslutz.

Glenie - po nicku poznałem :) jestem ze starej warszawskiej zalogi, ale skonczylem ostatecznie przygode z czadem (a raczej dogrywaniem czaderom, bo sam od prawie zawsze funko-jazzowalem) gdy Deicide w Wawie grali.... stad nie znam sie do konca na tych brzmieniach - ale z tego co wiem, emulatorami wzmacniaczy prawdziwego sound Twojej muzy nie uzyskasz.
To inne czasy byly

Awatar użytkownika
benton

Post autor: benton » czwartek 17 sie 2006, 02:23

...Do ciezkiej muzy - raczej odradzam... Mnie jakos do tego, z brzmienia, pasuja KRK Rockit8 - rocker z ekipy Portera, choc nie tylko, mowil ze i Behringer sa b.fajne

...A7 odbierzesz jakby cos bżdzily :) 6,5" glosnik....

moge odpowiedziec na konkretne pytania -ale juz duzo napisalem na ten temat i na tym forum i na Gearslutz.

Glenie - po nicku poznałem :) jestem ze starej warszawskiej zalogi, ale skonczylem ostatecznie przygode z czadem (a raczej dogrywaniem czaderom, bo sam od prawie zawsze funko-jazzowalem) gdy Deicide w Wawie grali.... stad nie znam sie do konca na tych brzmieniach - ale z tego co wiem, emulatorami wzmacniaczy prawdziwego sound Twojej muzy nie uzyskasz.
To inne czasy byly
...
sorry nie rozumiem pojecia bzdzily so do d...

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » czwartek 17 sie 2006, 02:30

......

jasne, szczegolowe kolumny - maja bas - ale nie do konca tewn ktory dla Waszej muzy wazny

Wez nagrania jakies i na Rosoła - puść i od razu bedziesz wiedzial o co mi chodzi....

Ta sa swietne kolumny, ale mysle ze miksowania na nich muzy ciezkiej podjalby sie bardzo , bardzo doswiadczony realizator ktoru je doskonale zna... i ma subwoofer,

ODPOWIEDZ