Ucieczka z Tropiku

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
force
Re: Ucieczka z Tropiku

Post autor: force » wtorek 08 sie 2006, 17:59

Według mnie utwory 5, 6, 3, zasługiwały na pierwszą trójkę, ale gratuluje dla wszystkich remixerów....
utwór 3 chyba mieści się w trójce:-) ale faktycznie są tam ciekawsze rzeczy. Gratulacje dla wszystkich.
a, szkoda, że redakcja nie napisała ile nadeszło prac na oba konkursy.
(może napisać?)
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

Redakcja

Post autor: Redakcja » wtorek 08 sie 2006, 18:19

...(może napisać?)...

Przyznam szczerze, że w przypadku "Ucieczki..." przerzucałem tylko paczki i musiałem wręcz zadzwonić do p. Marka, któremu przekazaliśmy wszystko na płycie CD. Okazuje się, że ocenionych prac było 23 sztuki. Do tego należy dorzucić jeszcze kilka, które przyszły po terminie i ze względu na tryb wydawniczy nie mogły być już sklasyfikowane .
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » wtorek 08 sie 2006, 20:11

......(może napisać?)...

Okazuje się, że ocenionych prac było 23 sztuki.
...
To dziwne. Wymieniono zwycięzców, wyróżnionych i prace o których warto wspomnieć. Razem - 23. Czyli o jakich pracach nie wartow spominać?

Redakcja

Post autor: Redakcja » wtorek 08 sie 2006, 21:19

...To dziwne. Wymieniono zwycięzców, wyróżnionych i prace o których warto wspomnieć. Razem - 23. Czyli o jakich pracach nie wartow spominać?
...

Nie napisałem, że nie warto. Napisałem, że nie dostały się pod ocenę gdyż było już po terminie.
[addsig]

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » wtorek 08 sie 2006, 21:29

......To dziwne. Wymieniono zwycięzców, wyróżnionych i prace o których warto wspomnieć. Razem - 23. Czyli o jakich pracach nie wartow spominać?
...

Nie napisałem, że nie warto. Napisałem, że nie dostały się pod ocenę gdyż było już po terminie.
...
Nie to mam na mysli. Chodzi o sposób przedstawienia wyników. Czytając je odnosi sie wrażenie ("pozostałe remiksy, o których warto wspomnieć"), że były jeszcze jakies prace, ale nie warto o nich wspominać. A wychodzi na to, że każdy kto w teminie przysłał co bądź znalazł się w gronie "warto wspomnieć".

Redakcja

Post autor: Redakcja » wtorek 08 sie 2006, 21:50

... A wychodzi na to, że każdy kto w teminie przysłał co bądź znalazł się w gronie "warto wspomnieć"...

I słusznie bo o pracach przysłanych po terminie rzeczywiście nie warto wspominać. Nikt z jury ich nie słuchał.
[addsig]

abproject

Post autor: abproject » wtorek 08 sie 2006, 21:56

...
He he..no to niezle...nakład EiS ma chyba cos kolo 12 tys. egz. Czy sposród tych co czytaja magazyn tylko ok 30 osób wzieło udział w konkursie ? jezeli tak to smutne...a z drugiej strony cos jest nie tak moim zdaniem, bo w kraju naprawde jej sporo osób, ktore sie tym zajmują. Czy nie zalezało Redakcji umieszczenie informacji o konkursie np. na stronie ftb.pl ?Oba serwisy sie "wspierają" widze odnosniki do stron... Tam co jakis czas tez sa konkursy, na najlepsze produkcje do skladanek, czasami na remix... W ostatnim konkursie brało udział klikaset osób... jak to sie ma do EiS ze swoimi ok. 30 pracami ?
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Redakcja

Post autor: Redakcja » wtorek 08 sie 2006, 22:08

....W ostatnim konkursie brało udział klikaset osób... jak to sie ma do EiS ze swoimi ok. 30 pracami ? ...

Nieźle, gdyż interesuje nas jakość, nie ilość.
Gdybyśmy mieli jakiekolwiek problemy ze swą akcją, pewnie poprosilibyśmy wspomniany serwis o pomoc.
[addsig]

Awatar użytkownika
Mayu

Post autor: Mayu » środa 09 sie 2006, 01:44

...no i nie ma Naszych wersji "Polityka" niestety.
Jak ktoś chce to mu wyślę na pocztę moją wersję "Ucieczki" i/lub "Polityka" Candidy, chętnie bym tez posłuchał "Polityka w wykonaniu Pana Macieja Drozd'a....
Ja też bym posłuchał Polityka w wersji Maćka i Twojej też ale o tym już wiesz...
...i nawet nie czuje kiedy rymuje :)

Poza tym może szanowna redakcja też napisze ile było prac na konkurs Candidy. Byłoby fajnie widzieć że nie tylko 3 zwycięskie.
Bolesławiec, dolnośląskie

abproject

Post autor: abproject » czwartek 17 sie 2006, 00:10

No i jest ogłoszenie pierwszej 10-tki finalistow w konkursie na remix cj stone na www.ftb.pl. Zwracam honor Redakcji... tym razem na ftb brało udzial ok. 60 produkcji...

Moj remix znalazł sie w finałowej 10-tce...a wiec.. zachecam wszystkich do głosowania...TU

Ps.Jezeli spodoba Wam sie mój remix (ab project) to nie obraze sie jezeli oddacie na mnie swoj glos...:-)

Pozdr.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

ODPOWIEDZ