...czesc
znalazlem ciekawy opis funkcji SX
http://www.pcworld.pl/artykuly/29124.html
pozdrawiam
wlasciciele cubase SL..
uniżenie kłaniam :-)
Re: wlasciciele cubase SL..
...Pawel ! nie chce twojego kompa ;))))) ale cubase SL chetnie odkupie jesli nie przekonasz sie do niego.....
A tośmy się dogadali.....
. Ale wątpie bym miał z niego (tzn. SL'a) rezygnować, bo w końcu Logic zacznie zbyt odstawać od realiów i trzeba będzie przestawić się całkowicie na Cubase'y. A że będzie to bolesne, cóż życie nie jebajka... . Bedą jaja jak i Steinberg zajmie się np. chodowlą mac'chlewki, oops miało być: marchewki (sorry Mac'intoszowcy!).
program wysle ci poczta jesli chcesz.. albo podam strone w necie z ktorej go zdjalem
A to jak Ci będzie wygodniej.
Dzięki!
A tośmy się dogadali.....

program wysle ci poczta jesli chcesz.. albo podam strone w necie z ktorej go zdjalem
A to jak Ci będzie wygodniej.
Dzięki!
nie wierze ze nie ma tu juz zadnych wlascicieli cubase SL..
a na pewno SX ;)
moze jednak dolaczycie do dyskusji ?
pozdrawiam
a na pewno SX ;)
moze jednak dolaczycie do dyskusji ?
pozdrawiam
cos mi sie wydaje ze wiekszosc wlascicieli cubase SL i SX ma wersje stadion1.0.51 hahahaha i przez to zasznurowane usta ;)))))))
bede jednak dobrej mysli :) moze sie ktos jeszcze odezwie :) tymczasem przeczytajcie tez moja odpowiedz na post mayewskiego cubase kontra nuendo ;)
pozdrawiam
bede jednak dobrej mysli :) moze sie ktos jeszcze odezwie :) tymczasem przeczytajcie tez moja odpowiedz na post mayewskiego cubase kontra nuendo ;)
pozdrawiam