Witam!
Mam klawiature sterującą EDIROL PCR-50. Wiadomo ze klawiatura ster. jest niema, ale czy jest mozliwosc w jakis sposob wyposazenia jej w jakies brzmienie? tam by mozna bylo na niej grac bez podłączenia do PC-ta...
Pozdrawiam!
Edirol PCR50 bez PC - zagra?
Re: Edirol PCR50 bez PC - zagra?
...Witam!
Mam klawiature sterującą EDIROL PCR-50. Wiadomo ze klawiatura ster. jest niema, ale czy jest mozliwosc w jakis sposob wyposazenia jej w jakies brzmienie? tam by mozna bylo na niej grac bez podłączenia do PC-ta...
Pozdrawiam!...
Kupic sampler i zestawy brzmien?
Pozdrawiam
Pozdrawiam!...
Kupic sampler i zestawy brzmien?
Pozdrawiam
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Niekoniecznie sampler. Jakikolwiek moduł brzmieniowy, który należy podłączyć przez MIDI. Najtańsze chodzą na Allegro po 200-300zł
tak wogole to pytam dlatego ze czesto mam tak, ze natchnienie przychodzi późno w nocy gdy komputer mam juz wylączony a domownicy juz śpią...
A czy bez użycia komputera, grajac na klawiaturze ster.+moduł, da sie jakos zapisywac melodie w MIDI tak jak sie zapisuje podczas wgrywania melodii do sekwensera?
pozdr!!
A czy bez użycia komputera, grajac na klawiaturze ster.+moduł, da sie jakos zapisywac melodie w MIDI tak jak sie zapisuje podczas wgrywania melodii do sekwensera?
pozdr!!
...A czy bez użycia komputera, grajac na klawiaturze ster.+moduł, da sie jakos zapisywac melodie w MIDI tak jak sie zapisuje podczas wgrywania melodii do sekwensera? ...
Toż pomyśl choć trochę.
Właśnie ten zewnętrzny moduł musi mieć choć kawałek rekordera lub rzeczonego sekwencera z możliwością zapisu. Są takie, a nawet ich sporo.
[addsig]
Toż pomyśl choć trochę.
Właśnie ten zewnętrzny moduł musi mieć choć kawałek rekordera lub rzeczonego sekwencera z możliwością zapisu. Są takie, a nawet ich sporo.
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......A czy bez użycia komputera, grajac na klawiaturze ster.+moduł, da sie jakos zapisywac melodie w MIDI tak jak sie zapisuje podczas wgrywania melodii do sekwensera? ...
Toż pomyśl choć trochę.
...
np Yamaha QY-70 - całkiem przyzwoicie brzmiąca, bardzo dobry sekwencer, i do kupienia za śmieszne pieniądze.
Toż pomyśl choć trochę.
...
np Yamaha QY-70 - całkiem przyzwoicie brzmiąca, bardzo dobry sekwencer, i do kupienia za śmieszne pieniądze.
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...