OKtava pokazuje nowe modele mikrofonow w tym kilka lampowych , na uwage zasługuje now MKL 3-19 czyli MK 319 w wersji lampowej ... jak róniez MKL 4000 , nowa wersja MKL 2500 ( według mnie ) , Odnosze wrazenie ze Ruscy doszli do wniosku ze plastikowe kapsulki na głowkach mikrofonów sa zbedne , czyli Zrobili TO co i tak czesc posiadaczy Oktav zrobiła sama ...
A tutaj nowe modele mikrofonow , pewnie wejda za jakis czas do sprzedazy ...
Octava, nowe modele mikrofonów
Re: Octava, nowe modele mikrofonów
...OKtava pokazuje nowe modele mikrofonow w tym kilka lampowych , na uwage zasługuje now MKL 3-19 czyli MK 319 w wersji lampowej ... jak róniez MKL 4000 , nowa wersja MKL 2500 ( według mnie ) , Odnosze wrazenie ze Ruscy doszli do wniosku ze plastikowe kapsulki na głowkach mikrofonów sa zbedne , czyli Zrobili TO co i tak czesc posiadaczy Oktav zrobiła sama ...
A tutaj nowe modele mikrofonow , pewnie wejda za jakis czas do sprzedazy ... ...
Ciekawe ciekawe:) Ciekaw jesten jak nasz forumowy rodzynek (319 wiadomo) zaprezentuje się w lampowej wersji:> Pozdrawiam
A tutaj nowe modele mikrofonow , pewnie wejda za jakis czas do sprzedazy ... ...
Ciekawe ciekawe:) Ciekaw jesten jak nasz forumowy rodzynek (319 wiadomo) zaprezentuje się w lampowej wersji:> Pozdrawiam
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
Ciekawe ciekawe:) Ciekaw jesten jak nasz forumowy rodzynek (319 wiadomo) zaprezentuje się w lampowej wersji:> Pozdrawiam...
Z tego co sie orjetuje to wcale nie jest taka nowosc, bo na ryku sa dostepne juz od jakiegos czasu.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
...
Ciekawe ciekawe:) Ciekaw jesten jak nasz forumowy rodzynek (319 wiadomo) zaprezentuje się w lampowej wersji:> Pozdrawiam...
Z tego co sie orjetuje to wcale nie jest taka nowosc, bo na ryku sa dostepne juz od jakiegos czasu....
A przynajmniej na stronie oktava shop. Nawet jak kupywalem juz jakis czas temu oktavke, to byly wymienione i pokazane na pudelku jako inne dostepne modele.
Z tego co sie orjetuje to wcale nie jest taka nowosc, bo na ryku sa dostepne juz od jakiegos czasu....
A przynajmniej na stronie oktava shop. Nawet jak kupywalem juz jakis czas temu oktavke, to byly wymienione i pokazane na pudelku jako inne dostepne modele.
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
A przynajmniej na stronie oktava shop. Nawet jak kupywalem juz jakis czas temu oktavke, to byly wymienione i pokazane na pudelku jako inne dostepne modele....
Tiaaaa Najwidoczniej Kolega sie w ogole nie ORIETUJE ! oczym pisałem :) na zadnej innej stronie nie znajdziesz nowych mikrofonów lampowych . tylko te ktore od dawna mozna kupic . wiec zerknij jeszcze raz na mikrofony Lampowe ... TUTAJ masz linke raz jeszcze
A przynajmniej na stronie oktava shop. Nawet jak kupywalem juz jakis czas temu oktavke, to byly wymienione i pokazane na pudelku jako inne dostepne modele....
Tiaaaa Najwidoczniej Kolega sie w ogole nie ORIETUJE ! oczym pisałem :) na zadnej innej stronie nie znajdziesz nowych mikrofonów lampowych . tylko te ktore od dawna mozna kupic . wiec zerknij jeszcze raz na mikrofony Lampowe ... TUTAJ masz linke raz jeszcze
A z Ciekawosći pytam czy dużo użytkowników mk 319 z tego forum robiło MODA? Bo ja sie dzisiaj skusze i z kolegą byśmy przydziałali. Ciekaw jestem rezultatów. POZDRO
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
...A z Ciekawosći pytam czy dużo użytkowników mk 319 z tego forum robiło MODA? Bo ja sie dzisiaj skusze i z kolegą byśmy przydziałali. Ciekaw jestem rezultatów. POZDRO...
To daj "" ZNAK SYGNAŁ "", jak wyszło , ja co prawda przeskoczyłem na MKL 2500 , ale mysle takze o modyfikacji, tam niema za duzo co modyfikowac, wiec jak by co to mozna wrócic do orginału.
Co do nowych mikrofonów , to jak by ceny lampowych troszke spadły było by fajnie, obecnie MKL 2500 mozna kupic za 2000 - 3000 zł. a jak widac wprowadzaja nowe modele. wiec moze .
To daj "" ZNAK SYGNAŁ "", jak wyszło , ja co prawda przeskoczyłem na MKL 2500 , ale mysle takze o modyfikacji, tam niema za duzo co modyfikowac, wiec jak by co to mozna wrócic do orginału.
Co do nowych mikrofonów , to jak by ceny lampowych troszke spadły było by fajnie, obecnie MKL 2500 mozna kupic za 2000 - 3000 zł. a jak widac wprowadzaja nowe modele. wiec moze .
Ale na pudelku od mojej oktavki chyba byly juz wymienione, ale dzisaj to sprawdze i jak cos jutro potwierdze