Jaką polecacie lekturę na temat masteringu?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
MB
Re: Jaką polecacie lekturę na temat masteringu?

Post autor: MB » czwartek 13 lip 2006, 20:20

Kierowales te slowa bezposrednio do mnie, i sam o tym dobrze wiesz. Czepiam sie slów tak samo jak ty czepiasz sie tego ze zamiast realizacja napisalem mix i mastering.
argument o "czepianiu się" skieruj raczej do wyszukiwarki google, która nie znajduje materiałów, jeśli wpiszesz złe hasło. Na początku tej dyskusji zwróciłem Ci uwagę, że źle szukasz, bo używasz niewłaściwego określenia. Jeśli uważasz to za czepialstwo, to przepraszam, obiecuję nigdy więcej Ci nie pomagać.

Kobe

Post autor: Kobe » czwartek 13 lip 2006, 22:53

Hey Kobe a na jakie problemy napotkales podczas drukowania? To nic innego jak plik pdf wystarczy ze dasz plik i drukuj wszystko powinno sie wydrukowac. Mysle ze nie powinno byc problemu, zreszta zobacze jak bede drukowal (pewnie jutro)....
Tak jak napisał kolega wyżej, pliki są zabezpieczone przed drukowaniem. "Drukuj" jest nieaktywne.
Z ciekawości ściągnąłem je znów z lokalizacji którą podał PiotrK, i jest to samo.

Awatar użytkownika
Mruczasss

Post autor: Mruczasss » piątek 14 lip 2006, 00:10

...Kierowales te slowa bezposrednio do mnie, i sam o tym dobrze wiesz. Czepiam sie slów tak samo jak ty czepiasz sie tego ze zamiast realizacja napisalem mix i mastering.
argument o "czepianiu się" skieruj raczej do wyszukiwarki google, która nie znajduje materiałów, jeśli wpiszesz złe hasło. Na początku tej dyskusji zwróciłem Ci uwagę, że źle szukasz, bo używasz niewłaściwego określenia. Jeśli uważasz to za czepialstwo, to przepraszam, obiecuję nigdy więcej Ci nie pomagać....
Byc moze mylilem sie, w koncu po to skorzystalem z tego forum zeby dowiedziec sie wiecej w tym temacie, ale to nie zmienia faktu jak pokierowales slowa o cwaniakiu i leniu. Niesamowicie mi przykro z tego powodu ze mi juz nigdy nie pomozesz.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

ODPOWIEDZ