DFD nieaktywne po reinstalacji

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
cichydd
DFD nieaktywne po reinstalacji

Post autor: cichydd » czwartek 13 kwie 2006, 14:16

Po nowej instalce systemu na nowym dysku twardym, funkcja Direct From Disk w Drumkit From Hell 2 przestała być aktywna. Wcześniej działała. System jest taki sam tyle że mam teraz dwa dyski twarde Seagate 80 GB i Samsung 250 GB. Czy ktos wie w czym może być problem ?

Awatar użytkownika
Kuma
Kontakt:

Re: DFD nieaktywne po reinstalacji

Post autor: Kuma » piątek 14 kwie 2006, 02:08

Rozumiem, że DFH-2 był instalowany ponownie, więc prawdopodobnie trzeba zainstalować jeszcze raz również DFD i uaktywnić tę funkcję w opcjach Kompakt-playera.

pozdr
bębniarz

WG

Post autor: WG » piątek 14 kwie 2006, 02:26

Pewnie zapomniałeś zainstalować update opodwiedzialny za funkcję DFD.

Czytaniem z dysku zajmuje się plik NI_DFD_1_3_0.DLL albo któraś z jego wersji przygotowana dla DFD.

Sprawdź czy masz taki w systemie.

elvira

Post autor: elvira » niedziela 02 lip 2006, 00:19

...Pewnie zapomniałeś zainstalować update opodwiedzialny za funkcję DFD.

Czytaniem z dysku zajmuje się plik NI_DFD_1_3_0.DLL albo któraś z jego wersji przygotowana dla DFD.

Sprawdź czy masz taki w systemie.

...
Witam, mam ten sam problem. Zainstalowalem to od nowa swierzutkie i DFD niedostepne. Do tego nie znalazlem zadnego pliku DFD ani w instalce ani w zainstalowanych katalogach.

Kiedy pamietam mialem to wlaczone...ale nie przypominam sobie ze instalowalem cos extra. W czym problem.

Awatar użytkownika
cichydd

Post autor: cichydd » niedziela 02 lip 2006, 11:57

Witam, mam ten sam problem. Zainstalowalem to od nowa swierzutkie i DFD niedostepne. Do tego nie znalazlem zadnego pliku DFD ani w instalce ani w zainstalowanych katalogach.

Kiedy pamietam mialem to wlaczone...ale nie przypominam sobie ze instalowalem cos extra. W czym problem. ...
Ja rozwiązałem ten problem instalując Battery 2. DFD powróciło także w DFH2 ale dlaczego tak jest to nie wiem :)

elvira

Post autor: elvira » poniedziałek 03 lip 2006, 02:07

...

Kiedy pamietam mialem to wlaczone...ale nie przypominam sobie ze instalowalem cos extra. W czym problem. ...
Ja rozwiązałem ten problem instalując Battery 2. DFD powróciło także w DFH2 ale dlaczego tak jest to nie wiem :)...
Tak już wiem jak to zrobic. Instalacja DFD z byle czego... pomaga.

ODPOWIEDZ