Sample z Big Fish
- breakbeat_famillia
Czy kupowaliście jakies płytki w sklepie bestservice ? Chodzi mi o te z Big Fish...Jak je oceniacie , jakość , przydatkość...Jednocześnie chcę zapytać jakie płytki z vocalami polecacie , chodzi mi głównie o ciemne vocale, gadane frazy, nie natomiast disko wyjące panie i rymujący hiiphopowcy...
Muzyka to bardzo osobista sprawa...każdemu gra w duszy innaczej.
-
Re: Sample z Big Fish
...Czy kupowaliście jakies płytki w sklepie bestservice ? Chodzi mi o te z Big Fish...Jak je oceniacie , jakość , przydatkość...Jednocześnie chcę zapytać jakie płytki z vocalami polecacie , chodzi mi głównie o ciemne vocale, gadane frazy, nie natomiast disko wyjące panie i rymujący hiiphopowcy......
ja nie kupowalem ale uwazam ze plyty z wokalami sa totalnie bez sensu. chcesz miec numer w ktorym wokale beda identyczne jak u kogos innego? rozumiem ze wszystko mozna pociac, poprzerabiac itp. ale czy nie lepiej znalesc kogos kto dobrze spiewa, nawija, gada?
ja nie kupowalem ale uwazam ze plyty z wokalami sa totalnie bez sensu. chcesz miec numer w ktorym wokale beda identyczne jak u kogos innego? rozumiem ze wszystko mozna pociac, poprzerabiac itp. ale czy nie lepiej znalesc kogos kto dobrze spiewa, nawija, gada?
- breakbeat_famillia
głownie chodziło mi o sample perkusyjne z big fisha, a co do vocali to czy zaprosisz do studia kobiete z dalekiego wschodu ? albo chór ? - tutaj widzę sens sampli, ale oczywiście wolał bym aby koleżanka z podwórka też umiała tak ładnie modlić się po serbsku...
Muzyka to bardzo osobista sprawa...każdemu gra w duszy innaczej.
best service sa doskonali i polecam - warto kupowac wspolnie z innymi ludzmi bo daja czasemm fajne rabaty. a po jakims czasie cos sie dodaje za free
jesli chodzi o wokale - hmmm, zgadzam sie oboma Panami, lecz:
-jesli robisz cos wysokobudzetowego to znajdujesz taka wokalistke (centra kultury, podzlecenie studiu w serbii i casting glosow)
-jesli niskobudzetowego to lepiej kupic sample.
jesli chodzi o wokale - hmmm, zgadzam sie oboma Panami, lecz:
-jesli robisz cos wysokobudzetowego to znajdujesz taka wokalistke (centra kultury, podzlecenie studiu w serbii i casting glosow)
-jesli niskobudzetowego to lepiej kupic sample.