Ucieczka z Tropiku - konkurs EiS
no może być ciekawie
mnie też bardziej podchodzi wersja 1984.dlatego... a nie uprzedzajmy faktów.

SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
- SonicVirus
- Kontakt:
Re: Ucieczka z Tropiku - konkurs EiS

Ludzie pomozcie!!!!!
potrzebuje szczegolowy regulamin tego konkursu, zasady, terminy, daty...mieszkam w USA i nie ma tu magazynu "Estrada i Studio"......
jeszcze raz pozdrawiam!!!!!!
SonicVirus
...
Ludzie pomozcie!!!!!
potrzebuje szczegolowy regulamin tego konkursu, zasady, terminy, daty...mieszkam w USA i nie ma tu magazynu "Estrada i Studio"......
SonicVirus...
Termin nadsyłania prac mija 4 lipca (nie decyduje data stępla) więc ze Stanów musisz to wysłać pewnie już teraz :). Prace należy wysłać na CD + info o sobie + kontakt na adres AVT Korporacja, Estrada i Studio, ul. Burleska 9, 01-939 Warszawa.
Nie jest napisane, że musisz wykorzystać te ścieżki do remixu jednak co to za remix bez żadnej ze ścieżek oryginalnych? Jednak ja też zaryzykuję i wykorzystam te ścieżki w stopniu minimalnym ... chyba.
Aaaa, przed wykorzystaniem tego materiału do celów komercyjnych i emisji publicznej (również internet) musisz poprosić o zgodę autora oryginału - Marka Bilińskiego na www.bilinski.pl
That's wsio.

Ludzie pomozcie!!!!!
SonicVirus...
Termin nadsyłania prac mija 4 lipca (nie decyduje data stępla) więc ze Stanów musisz to wysłać pewnie już teraz :). Prace należy wysłać na CD + info o sobie + kontakt na adres AVT Korporacja, Estrada i Studio, ul. Burleska 9, 01-939 Warszawa.
Nie jest napisane, że musisz wykorzystać te ścieżki do remixu jednak co to za remix bez żadnej ze ścieżek oryginalnych? Jednak ja też zaryzykuję i wykorzystam te ścieżki w stopniu minimalnym ... chyba.
Aaaa, przed wykorzystaniem tego materiału do celów komercyjnych i emisji publicznej (również internet) musisz poprosić o zgodę autora oryginału - Marka Bilińskiego na www.bilinski.pl
That's wsio.
Bolesławiec, dolnośląskie
- SonicVirus
- Kontakt:
Dzieki Mayu!!!!!
dostawalem juz "w lewo" !!!!!.....nie jest to zbyt pomocne Forum...!!!!
dzieki jeszcze raz!!!!!
SonicVirus
dostawalem juz "w lewo" !!!!!.....nie jest to zbyt pomocne Forum...!!!!
dzieki jeszcze raz!!!!!
SonicVirus
A ja popoludniu kupilem EiS... zapoznalem sie ze sciezkami..... i... tak mnie praca pochloneła, ze na mecz mundialowy z Brazylią nawet mnie nie ciagło...he he... 9 godzin i prawie gotowe... to bedzie cos niestandartowego...oj tam w Warszawie... jak bedziecie odsluchiwali moja produkcje : "zapnijcie skafandry - lecimy w orbite"...he he

Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
- SonicVirus
- Kontakt:
elYoko...!!!!!
jesli kupiles EiS, to masz wszystkie informacje.....jesli masz chwilke czasu
to podaj mi caly regulamin tego konkursu........
z gory dziekuje!!!!!
pozdrawiam....!!!!
SonicVirus....
z gory dziekuje!!!!!
pozdrawiam....!!!!
SonicVirus....
- SonicVirus
- Kontakt:
...Regulamin ... jak zwykle: kleisz co chcesz z podanych plików i wysyłasz na adres Redakcji z "dopiskiem"... Termin nadsyłania chyba do końca czerwca (nie mam przy sobie EiS, ale raczej tak).
A tak na marginesie... jestem fanem każdego, kto zrobi coś ciekawego (wiem-względnie) z tym kawałkiem... Z niecierpliwością czekam wyników. Pozdrawiam:)...
nie moge sie doczekac na Twoja wersje.....Groch!!!!!
A tak na marginesie... jestem fanem każdego, kto zrobi coś ciekawego (wiem-względnie) z tym kawałkiem... Z niecierpliwością czekam wyników. Pozdrawiam:)...
nie moge sie doczekac na Twoja wersje.....Groch!!!!!
nie moge sie doczekac na Twoja wersje.....Groch!!!!!...
Przykro mi, włączyłem najpierw "pełną wersję" i poddałem się... Chyba lepiej, żeby były dane same ścieżki, wtedy wyobraźnia może by zadziałała, choć moja - wątpię. Oryginału nie znam.
Przykro mi, włączyłem najpierw "pełną wersję" i poddałem się... Chyba lepiej, żeby były dane same ścieżki, wtedy wyobraźnia może by zadziałała, choć moja - wątpię. Oryginału nie znam.
Przykro mi, włączyłem najpierw "pełną wersję" i poddałem się... Chyba lepiej, żeby były dane same ścieżki, wtedy wyobraźnia może by zadziałała, choć moja - wątpię. Oryginału nie znam....
Ja się poddałem na sronie autora zanim jeszcze poczta dostarczyła mi EiS. Druga sprawa to liczyłem że będą też pliki MIDI...:(
Ja się poddałem na sronie autora zanim jeszcze poczta dostarczyła mi EiS. Druga sprawa to liczyłem że będą też pliki MIDI...:(
drummer
...elYoko...!!!!!
z gory dziekuje!!!!!
pozdrawiam....!!!!
SonicVirus.......
Wyślij mi kontrolnego maila przypominającego to ci zeskannuję ja k wrócę z roboty do domu
z gory dziekuje!!!!!
pozdrawiam....!!!!
SonicVirus.......
Wyślij mi kontrolnego maila przypominającego to ci zeskannuję ja k wrócę z roboty do domu
drummer