Jak pozbyć się pentli mas ?
Witam, mam pytanie odnośnie petnli mas. Jak się jej pozbyć ? dzieki z gory
Re: Jak pozbyć się pentli mas ?
...Witam, mam pytanie odnośnie petnli mas. Jak się jej pozbyć ? dzieki z gory...
Co to jest pentla (petnla??)
Co to jest pentla (petnla??)
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
napisz dokładnie o co ci chodzi ?

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
...napisz dokładnie o co ci chodzi ?
...
byscie czytali temat to zorietowalibyscie sie ze poprostu pomylk a w pisowni panowie nieomylni he. pentla mas mialo byc, tak jak w temacie

byscie czytali temat to zorietowalibyscie sie ze poprostu pomylk a w pisowni panowie nieomylni he. pentla mas mialo byc, tak jak w temacie
...byscie czytali temat to zorietowalibyscie sie ze poprostu pomylk a w pisowni panowie nieomylni he. pentla mas mialo byc, tak jak w temacie...
Tyż niech zgadnę: "śpiewasz" rap!

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......byscie czytali temat to zorietowalibyscie sie ze poprostu pomylk a w pisowni panowie nieomylni he. pentla mas mialo byc, tak jak w temacie...
Tyż niech zgadnę: "śpiewasz" rap!
...
A może tak "rymuje rocka"
.I swoją drogą Rosa jakiej sie spodziewasz odpowiedzi na tak mało konkretne pytanie??
[addsig]

A może tak "rymuje rocka"

[addsig]
Bez talentu nie ma rapu
...Witam, mam pytanie odnośnie petnli mas. Jak się jej pozbyć ? dzieki z gory...
Tu http://www.soundonsound.com/sos/nov04/articles/computerproblems.htm
masz garść informacji.
Tu http://www.soundonsound.com/sos/nov04/articles/computerproblems.htm
masz garść informacji.
Pętla mas występije wtedy, gdy dwa /lub więcej/ urządzenia są uziemnione poprzez bolce we wtyczkach, ponadto masy tych urządzeń są połączone ze sobą jeszcze inną drogą np.: ekranami w kablach fonicznych.
Jeżeli mógłbys opisać szczegółowiej swój problem.
Pętla mas występije wtedy, gdy dwa /lub więcej/ urządzenia są uziemnione poprzez bolce we wtyczkach, ponadto masy tych urządzeń są połączone ze sobą jeszcze inną drogą np.: ekranami w kablach fonicznych.
Jeżeli mógłbys opisać szczegółowiej swój problem.
reżyser dźwięku, rencista
...Jeżeli mógłbys opisać szczegółowiej swój problem....
Chyba nie ma potrzeby, wyszykiwarką na forum można znaleźć wszystko, a nawet więcej. No, może nie o pentli
Chyba nie ma potrzeby, wyszykiwarką na forum można znaleźć wszystko, a nawet więcej. No, może nie o pentli

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS