Maya 44 mi chyba padła...

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Niuniuś
Maya 44 mi chyba padła...

Post autor: Niuniuś » wtorek 11 paź 2005, 10:25

Dziwna rzecz. Coś jej się stało. Nie mogę się dostać do oprogramowania. Kiedy najeżdzam na ikonkę w trayu, ona znika. Żadne programy konfiguracyjne nie chcą się uruchomić. Dźwięk jakoś tam przepuszcza. Działa winamp i Cubase (asio), ale nic nie moge zmienić (ani głośności, ani latencji etc..)

Zmieniałem sloty, komputery, winde, drivery ...nic... ::((((( buuuu((

Napisałem do dystrybutora. Obiecał mi przysłać bios, bo zdaje się skasował się u mnie .

Co wy na to??? (jakby co, jest na gwarancji...ufF)
Ech, taki domowy muzyk, bo raczej nie mam czasu na zajmowanie się tym. Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Maya 44 mi chyba padła...

Post autor: Groover » wtorek 11 paź 2005, 11:01

...Dziwna rzecz. Coś jej się stało. Nie mogę się dostać do oprogramowania. Kiedy najeżdzam na ikonkę w trayu, ona znika. Żadne programy konfiguracyjne nie chcą się uruchomić. Dźwięk jakoś tam przepuszcza. Działa winamp i Cubase (asio), ale nic nie moge zmienić (ani głośności, ani latencji etc..)

Napisałem do dystrybutora. Obiecał mi przysłać bios, bo zdaje się skasował się u mnie .

Co wy na to??? (jakby co, jest na gwarancji...ufF)...

ESI czy Audiotrak? Nowa MAYA44 czy "stara" MAYA44 mkII?

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
Niuniuś

Re: Maya 44 mi chyba padła...

Post autor: Niuniuś » wtorek 11 paź 2005, 11:25

......Dziwna rzecz. Coś jej się stało. Nie mogę się dostać do oprogramowania. Kiedy najeżdzam na ikonkę w trayu, ona znika. Żadne programy konfiguracyjne nie chcą się uruchomić. Dźwięk jakoś tam przepuszcza. Działa winamp i Cubase (asio), ale nic nie moge zmienić (ani głośności, ani latencji etc..)

Co wy na to??? (jakby co, jest na gwarancji...ufF)...

ESI czy Audiotrak? Nowa MAYA44 czy "stara" MAYA44 mkII?

Pozdro

Groover...

Stara. Mk II

Ech, taki domowy muzyk, bo raczej nie mam czasu na zajmowanie się tym. Pozdrawiam wszystkich.

ODPOWIEDZ