posiadajac laptopa o procku 2.0 i z 512 ramu, chcialbym obslugiwac reasona 3.0, za pomoca kontrolera evolution uc-33e z podlaczona karta audigy do notebookow. niestety wejscia USB laptopa to te stare 1.1, w zwiazku z czym mam pytanie, czy nie bedzie mi sie zapychalo laczac z karta? nie bede tworzyl stu sciezek, ale ze 14 sie trafi, czy to USB da rade?z gory wielkie dzieki za odpowiedz. pzdr.
Notebook z USB 1.1 + Reason 3.0?
- AlfonsoRodeo
Re: Notebook z USB 1.1 + Reason 3.0?
...posiadajac laptopa o procku 2.0 i z 512 ramu, chcialbym obslugiwac reasona 3.0, za pomoca kontrolera evolution uc-33e z podlaczona karta audigy do notebookow. niestety wejscia USB laptopa to te stare 1.1, w zwiazku z czym mam pytanie, czy nie bedzie mi sie zapychalo laczac z karta? nie bede tworzyl stu sciezek, ale ze 14 sie trafi, czy to USB da rade?z gory wielkie dzieki za odpowiedz. pzdr.
...
Niestety standard USB 1.X to zbyt wolne lacze o przesyle o ile dobrze pamietam 12Mbitps. Nie lepiej bylo zakupic czegos na PCMCIA?
...
Niestety standard USB 1.X to zbyt wolne lacze o przesyle o ile dobrze pamietam 12Mbitps. Nie lepiej bylo zakupic czegos na PCMCIA?
przeciez to tylko kontroler wiec co tu ma sie zapychac?dzwieku tym nie przesylasz
...przeciez to tylko kontroler wiec co tu ma sie zapychac?dzwieku tym nie przesylasz...
tak, ale mialem na mysli to zlacze miedzy notebookiem i zewnetrzna karta...
tak, ale mialem na mysli to zlacze miedzy notebookiem i zewnetrzna karta...
......posiadajac laptopa o procku 2.0 i z 512 ramu, chcialbym obslugiwac reasona 3.0, za pomoca kontrolera evolution uc-33e z podlaczona karta audigy do notebookow. niestety wejscia USB laptopa to te stare 1.1, w zwiazku z czym mam pytanie, czy nie bedzie mi sie zapychalo laczac z karta? nie bede tworzyl stu sciezek, ale ze 14 sie trafi, czy to USB da rade?z gory wielkie dzieki za odpowiedz. pzdr.
...
Niestety standard USB 1.X to zbyt wolne lacze o przesyle o ile dobrze pamietam 12Mbitps. Nie lepiej bylo zakupic czegos na PCMCIA?...
niby tak, ale wtedy karta nadawalaby sie chyba tylko do notebooka, a moze kiedys byc potrzebna i do innych celow.
...
Niestety standard USB 1.X to zbyt wolne lacze o przesyle o ile dobrze pamietam 12Mbitps. Nie lepiej bylo zakupic czegos na PCMCIA?...
niby tak, ale wtedy karta nadawalaby sie chyba tylko do notebooka, a moze kiedys byc potrzebna i do innych celow.
ta audigy masz na pcmcia?to ja sobie zostaw a kart na usb1.1 nie ma sensu kupowac - nie warte ceny a mozliwosci zadne........