M-audio 1814 v E-mu 1820m

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
ritenuto
M-audio 1814 v E-mu 1820m

Post autor: ritenuto » sobota 25 cze 2005, 11:27

Chcialbym kupic jedna z tych dwoch kart. Napiszcie, jezeli mozecie, jak wam sie na jednej i na drugiej pracuje. Cenowo sa podobne, parametrowo Podobno!!! tez ale w "praniu" to sie roznie sprawdza. POMOZCIE!!!!
[addsig]
Spiewam, komponuje, aranzuje i lubie to co robie!!

Awatar użytkownika
hardstep

Re: M-audio 1814 v E-mu 1820m

Post autor: hardstep » sobota 25 cze 2005, 15:40

...Chcialbym kupic jedna z tych dwoch kart. Napiszcie, jezeli mozecie, jak wam sie na jednej i na drugiej pracuje. Cenowo sa podobne, parametrowo Podobno!!! tez ale w "praniu" to sie roznie sprawdza. POMOZCIE!!!!

...

Ja mam 1820m i jest rewelacyjna,mikser ktory na poczatku byl trudny do opanowania,daje maksimum mozliwosci.Wejscie gramofonowe jest tez duzym plusem.Brzmi jak trzeba,cichutka i latencja mikro:)

Jedyny minus to ze sa problemy jezeli masz dyski SATA.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ritenuto

Post autor: ritenuto » sobota 25 cze 2005, 23:39

......Chcialbym kupic jedna z tych dwoch kart. Napiszcie, jezeli mozecie, jak wam sie na jednej i na drugiej pracuje. Cenowo sa podobne, parametrowo Podobno!!! tez ale w "praniu" to sie roznie sprawdza. POMOZCIE!!!!

...

Ja mam 1820m i jest rewelacyjna,mikser ktory na poczatku byl trudny do opanowania,daje maksimum mozliwosci.Wejscie gramofonowe jest tez duzym plusem.Brzmi jak trzeba,cichutka i latencja mikro:)

Pozdrawiam...

Ok. Dziek wielkie. Jednak slyszalem ze nie mozna podpiac pod nia nic z gigasamplera??? I ze czasami nie udaje sie wpiac jacka? Z tylu!! Czy miales takie problemy?? Na jakim programie na niej pracujesz ?

Awatar użytkownika
ritenuto

Post autor: ritenuto » poniedziałek 27 cze 2005, 22:42

.........Chcialbym kupic jedna z tych dwoch kart. Napiszcie, jezeli mozecie, jak wam sie na jednej i na drugiej pracuje. Cenowo sa podobne, parametrowo Podobno!!! tez ale w "praniu" to sie roznie sprawdza. POMOZCIE!!!!

...

Pozdrawiam...

Ok. Dziek wielkie. Jednak slyszalem ze nie mozna podpiac pod nia nic z gigasamplera??? I ze czasami nie udaje sie wpiac jacka? Z tylu!! Czy miales takie problemy?? Na jakim programie na niej pracujesz ? ...

Moze ktos napisze jak mu sie pracuje na M-audio??

Ptaszyna

Post autor: Ptaszyna » sobota 12 lis 2005, 17:26

Pozdrawiam...

Jakie to problemy? Bo sam wlasnie sie przymierzam do zakupu 1820m a na pokladzie mam juz jednego SATA.

Zbynia

Post autor: Zbynia » sobota 12 lis 2005, 22:05

z sata jest problem bo to sata - troszke zamulaja ......

ale to nie wina karty tylko interfejsu sata

ODPOWIEDZ