Witam! Czy ktoś brał może udział w kursie realizacji dźwięku w Dworku Białoprądnickim w Krakowie?
Chciałbym znać opinię na ten temat. Warto się wybrać czy lepiej do W-wy do NPP? Jak tematyka zajęć? Byłbym wdzięczny za kilka słów od tych, co już byli. Pozdrawiam! KD
Kursy realizacji dźwięku w Dworku Białoprądnickim
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: Kursy realizacji dźwięku w Dworku Białoprądnickim
...Witam! Czy ktoś brał może udział w kursie realizacji dźwięku w Dworku Białoprądnickim w Krakowie?
Chciałbym znać opinię na ten temat. Warto się wybrać czy lepiej do W-wy do NPP? Jak tematyka zajęć? Byłbym wdzięczny za kilka słów od tych, co już byli. Pozdrawiam! KD...
ja tez chce wiedziec!!!
moze sie ktos znajdzie
Chciałbym znać opinię na ten temat. Warto się wybrać czy lepiej do W-wy do NPP? Jak tematyka zajęć? Byłbym wdzięczny za kilka słów od tych, co już byli. Pozdrawiam! KD...
ja tez chce wiedziec!!!
moze sie ktos znajdzie
...http://www.radio.art.pl/studio/kursy.html
...
Sorry, ale linka to też potrafię znaleźć... Bez przesady. Chodzi, o to jak wyglądają kursy w praktyce i czy warto na to iść? Żeby np. nie wtopić 500zł i dowiedzieć się tego, co na przykład już wiem itd. Pytam więc tych, co kurs ukończyli. Jak jest, panowie? Pozdrówka!
...
Sorry, ale linka to też potrafię znaleźć... Bez przesady. Chodzi, o to jak wyglądają kursy w praktyce i czy warto na to iść? Żeby np. nie wtopić 500zł i dowiedzieć się tego, co na przykład już wiem itd. Pytam więc tych, co kurs ukończyli. Jak jest, panowie? Pozdrówka!
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
...Żeby np. nie wtopić 500zł i dowiedzieć się tego, co na przykład już wiem itd....
Mam pytanko.
Ile trzeba zapłacić wróżce w Polandii aby dowiedzieć się co już ten kolega wie a nie chce powiedzieć?
Mam pytanko.
Ile trzeba zapłacić wróżce w Polandii aby dowiedzieć się co już ten kolega wie a nie chce powiedzieć?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Jest do sciągnięcia program zajęc zobacz, na pewno dowiesz sie czegoś czego jeszce nie wiesz i nie bądź taki nerwowy w tej branży to nie popłaca
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
A te kursy w warszawie w npp??
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.