Witam.
Posiadam karte EMU 1212m + ADA8000.... do tego chce zakupic mikser, myslalem o Soundcraft Compact 4... ale pomyslalem sobie o mikserze ktory mial by wyjscie spdif, co pozwolilo by mi wykorzystac takie wejscie na karcie, wtedy mozna nagrac na raz 12 sciezek (8-ADAT, stereo linia + stereo spdif)....
znalazlem taki mikser http://www.sound.pl/prod/4011/155.htm
lecz troche za drogi,, czy jest jakis inny tanszy mikser z wyjsciem spdif ktory ma podobną architektore wejsc/wyjsc co Compact 4 ?
Pozdrawiam
Tani mikser z spdif
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Re: Tani mikser z spdif
behringer ddx3216 - adat,spdif itp.....
tanio
okolo 3000pln.....
o reszcie sie nie wypowiadam bo jeszcze za slabo go ogarnalem ale najgorzej nie jest:D
aha to stol cyfrowy.....
tanio
okolo 3000pln.....
o reszcie sie nie wypowiadam bo jeszcze za slabo go ogarnalem ale najgorzej nie jest:D
aha to stol cyfrowy.....
ale jak nagrywasz wokale to spdif zostaw dla nich...
i tu jakis analog z ladnym bzmieniem i dobrym 4 pasmowym korektorem:D
mozliwosci multum
pozdrawiam
i tu jakis analog z ladnym bzmieniem i dobrym 4 pasmowym korektorem:D
mozliwosci multum
pozdrawiam
- dsrecordss
MONTER co masz na myśli??
pewnie czasry rynek

-
...Mikser był z gwarancją i fakturą, chyba przywieziony z Niemiec.
No ceny tak idą w dół, ze niedługo będzie mnie stac na prawdziwny mikser cyfrowy
...
I to jest fakt...samo ADA8000 osiąga różne ceny...znalazłem osobnika, który sprzedaje to urządzonko za 899PLN. Nowe, gwarancja 12 miesięcy...Hmmm piękne!
No ceny tak idą w dół, ze niedługo będzie mnie stac na prawdziwny mikser cyfrowy

...
I to jest fakt...samo ADA8000 osiąga różne ceny...znalazłem osobnika, który sprzedaje to urządzonko za 899PLN. Nowe, gwarancja 12 miesięcy...Hmmm piękne!