Jakość produktów (www.rhsound.com)
Mam doświadczenie z markowymi produktami typu Neutrik, Klotz. Czasami jednak brakuje pieniędzy, oszczędza się. Znalazłem ofertę złącz i przewodów na
http://www.rhsound.com. Jakie macie doświadczenia z produktami tej firmy? Czy ich towary mają dobry stosunek jakości do ceny?
http://www.rhsound.com. Jakie macie doświadczenia z produktami tej firmy? Czy ich towary mają dobry stosunek jakości do ceny?
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
Re: Jakość produktów (www.rhsound.com)
jakie złącza?ten chłam jest dostepny w kazdym sklepie elektrycznym....
dlugo szukalem i trafilem niezle jacki Amphenol bodajze w sklepie p.Ostrowskiego a do tego XLR Neutrika - nie warto oszczedzac - nie chodzi o jakosc(bo ta zazwyczaj jest wysoka) tylko o trwalosc....
niestety okablowanie wbrew pozorom to calkiem poikazna suma pieniedzy:D
dlugo szukalem i trafilem niezle jacki Amphenol bodajze w sklepie p.Ostrowskiego a do tego XLR Neutrika - nie warto oszczedzac - nie chodzi o jakosc(bo ta zazwyczaj jest wysoka) tylko o trwalosc....
niestety okablowanie wbrew pozorom to calkiem poikazna suma pieniedzy:D
dlugo szukalem i trafilem niezle jacki Amphenol bodajze w sklepie p.Ostrowskiego
Jacki Amphenola sa po prostu genialne, 2 razy tansze a przy tym w mojej oceie jakies 3 razy lepsze od Neutricka.
[addsig]
Jacki Amphenola sa po prostu genialne, 2 razy tansze a przy tym w mojej oceie jakies 3 razy lepsze od Neutricka.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...A nie rozkręcają Ci się?
Jakos sie nie zdarzylo
Neutricki (ktore tez kupowalem u Ostrowskiego) mialy jedna podstawowa wade - nakretka na kabel z plastyku. A scena to w koncu brutalne miejsce
Amphenol jest caly z metalu i chwala mu za to!
[addsig]

Jakos sie nie zdarzylo
Neutricki (ktore tez kupowalem u Ostrowskiego) mialy jedna podstawowa wade - nakretka na kabel z plastyku. A scena to w koncu brutalne miejsce

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
...A scena to w koncu brutalne miejsce
Amphenol jest caly z metalu i chwala mu za to!
...
Racja! Co metal to metal, więcej wytrzyma niż tworzywo.
Dzięki za wypowiedzi.

...
Racja! Co metal to metal, więcej wytrzyma niż tworzywo.
Dzięki za wypowiedzi.
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.
- AlfonsoRodeo
...Szczególnie polecam wtyki TR/TRS Amphenola. Cena 1/2 Neutrika a sa równie dobrze wykonane i są ... ładne :D
...
Wg ceny widniejacej pod zdjeciem nie wynika wcale, ze sa one o 50% tansze. Za 7 pln mozna miec Neutrika. Wyglad to drugorzedna dla mnie sprawa, a poza tym NEUTRIK ma swoj oryginalny i tez dobry wyglad
...
Wg ceny widniejacej pod zdjeciem nie wynika wcale, ze sa one o 50% tansze. Za 7 pln mozna miec Neutrika. Wyglad to drugorzedna dla mnie sprawa, a poza tym NEUTRIK ma swoj oryginalny i tez dobry wyglad

- AlfonsoRodeo
......Szczególnie polecam wtyki TR/TRS Amphenola. Cena 1/2 Neutrika a sa równie dobrze wykonane i są ... ładne :D
...
Co do kabli mikrofonowych RH to wcale ich nie polecam - lipa straszna! Sa sztywne, skrecaja sie. Na scene sie nie nadaja, wcale nie sa elastyczne.
...
Co do kabli mikrofonowych RH to wcale ich nie polecam - lipa straszna! Sa sztywne, skrecaja sie. Na scene sie nie nadaja, wcale nie sa elastyczne.
...Co do kabli mikrofonowych RH to wcale ich nie polecam - lipa straszna! Sa sztywne, skrecaja sie. Na scene sie nie nadaja, wcale nie sa elastyczne....
Lipa to mało, masakra!
Lipa to mało, masakra!
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...
I tu się nie zgodzę. Oryginalny NEUTRIK to cena 14,70 w neopcie w Poznaniu (nie wiem może gdzięs jest taniej, ale jeśli nawet to na pewno nie 7zł). Co zaś się tyczy tych neutrików za 7zł, to sa one tak samo oryginalne jak Reyboki. Tzn. prąd przewodzą, ale nie jest to ta sama trwałość co oryginalne produkty firmy NEUTRIK.
Znajomy ma firmę nagłośnieniową i używa wtyków PROELa, w warunkach koncertowych wytrzymują ok. 6m-cy. Potem należy je nieco zmodernizować i działają dalej.
Pozdrawiam, Antheck
[addsig]

I tu się nie zgodzę. Oryginalny NEUTRIK to cena 14,70 w neopcie w Poznaniu (nie wiem może gdzięs jest taniej, ale jeśli nawet to na pewno nie 7zł). Co zaś się tyczy tych neutrików za 7zł, to sa one tak samo oryginalne jak Reyboki. Tzn. prąd przewodzą, ale nie jest to ta sama trwałość co oryginalne produkty firmy NEUTRIK.
Znajomy ma firmę nagłośnieniową i używa wtyków PROELa, w warunkach koncertowych wytrzymują ok. 6m-cy. Potem należy je nieco zmodernizować i działają dalej.
Pozdrawiam, Antheck
[addsig]
Stevie Wonder: "You're the best stage crew I've ever seen..."
- AlfonsoRodeo
Zapewniam Was, ze wtyki Neutrika kupuje oryginalne, nie te z napisem China. Zapewniam tez Was, ze kupuje je w Polsce. Moze kwestia jest ilosc jaka sie zamawia.Mi wychodza w okolicach nieco ponad 7 pln...