Trzaski na Echo Indigo I/O

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
manta
Trzaski na Echo Indigo I/O

Post autor: manta » poniedziałek 28 mar 2005, 17:51

witam mam problem z echo indigo po nacisnieciu stop w cubase sa jakies trzaski glosne tzn na tym samym poziomie co audio odgrywane tak jakby odgrywal msekundowy kawalek utworu z traskami w podkladzie

o co chodzi czy ktos mial podobny problem laptopa mam ok moze wina windowsa xp ale wgralem go wg zalecen na postach eis jako standard pc a i tak mam to samo irq co karta graf. wiec przeinstalowalem spowrotem na atapi i to samo moze sp2 wgrac? pomocy

poz

DARU

Re: Trzaski na Echo Indigo I/O

Post autor: DARU » wtorek 29 mar 2005, 08:00

...witam mam problem z echo indigo po nacisnieciu stop w cubase sa jakies trzaski glosne tzn na tym samym poziomie co audio odgrywane tak jakby odgrywal msekundowy kawalek utworu z traskami w podkladzie

o co chodzi czy ktos mial podobny problem laptopa mam ok moze wina windowsa xp ale wgralem go wg zalecen na postach eis jako standard pc a i tak mam to samo irq co karta graf. wiec przeinstalowalem spowrotem na atapi i to samo moze sp2 wgrac? pomocy

poz...

No to mnie zaniepokoiłeś. Właśnie przymierzam się do zakupu tej karty. Ciekawe czy są z nią jeszcze jakieś inne problemy...

Awatar użytkownika
manta

Re: Trzaski na Echo Indigo I/O

Post autor: manta » wtorek 29 mar 2005, 12:33

witam

po za tym nie ma problemu dziala wszycho ok

ODPOWIEDZ